Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Alicorn Rarity, TroLLu UNBAN

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem Twilight Sparkle, ksiezniczka calej Equestri oraz krolowa balu w high school po ciezkiej i nieuczciwej walce z Sunschine Summer oraz to ja powstrzymalam Equestrie przed Chrysalis, Discordem czy Luna. Prosze, TroLLu dla mnie wiele znaczy i rozpatrzcie pozytywmie ta prosbr czy tam apelacje

TroLLu mnie prosil bym za niego napisala gdyz on idzie spac i na pisanie niezbyt nie ma czasu

Wiec tak:

Tego posta nie ma oficjalnie wiec ni ma za co zbanowac

RMCF1902 Za taka sama rzecz dal TroLLowi 5% za spam a nie perma za multi acc

Ip na pewno bylo inne z pisania komentarzu do statusu i z pisania posta wiec mi byc to nie ja

TroLLu teraz placze przy figurce Rarity i nie wie co ze soba poczac, ni moga tak mojE przyjaciolki na to patrzec, prosze pomozcie

Dla wszystkich fanow mnie czyli Twilight Sparkle, ja istnieje le nie wiem czy powroce w 4 sezonie MLP czy wroce do swiata ludzi

Ponyville pozdrawia

Opublikowano

Witam.

Jestem Twilight Sparkle, ksiezniczka calej Equestri oraz krolowa balu w high school po ciezkiej i nieuczciwej walce z Sunschine Summer oraz to ja powstrzymalam Equestrie przed Chrysalis, Discordem czy Luna. Prosze, TroLLu dla mnie wiele znaczy i rozpatrzcie pozytywmie ta prosbr czy tam apelacje

TroLLu mnie prosil bym za niego napisala gdyz on idzie spac i na pisanie niezbyt nie ma czasu

Wiec tak:

Tego posta nie ma oficjalnie wiec ni ma za co zbanowac

RMCF1902 Za taka sama rzecz dal TroLLowi 5% za spam a nie perma za multi acc

Ip na pewno bylo inne z pisania komentarzu do statusu i z pisania posta wiec mi byc to nie ja

TroLLu teraz placze przy figurce Rarity i nie wie co ze soba poczac, ni moga tak mojE przyjaciolki na to patrzec, prosze pomozcie

Dla wszystkich fanow mnie czyli Twilight Sparkle, ja istnieje le nie wiem czy powroce w 4 sezonie MLP czy wroce do swiata ludzi

Ponyville pozdrawia

Okej, Makin powiedział, żeby Ci odbanować główne konto (znaczy po upływie bana za flame, czyli 9 sierpnia). Jednak ostrzegam - jeszcze raz zobaczę Twój spam w zbanowanych (zwłaszcza kontem do odwołania) i nie będzie tak wesoło. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...