Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekst piosenki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

wiem że piszę do was z lekko głupim zapytaniem jednak jakoś nie bardzo moge sobie sam z tym poradzić. Chodzi mi o to, że czasami z nudów mam ochote napisać jakiś tekst piosenki (rap/hip-hop) jednak kompletnie nie wiem o czym. Pisałem troche tekstów ale były one podobne do tych które usłyszałem w piosenkach które słucham. Moglibyście mi podać jakiś temat? Za fajne pomysły oczywiście nagrodze lajkiem ;)

Weteran
Opublikowano

Rap musi płynąć z Twojego serca i być prawdziwy, pisanie o byle czym nie ma sensu :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Joł joł elo elo

masz problem ty kolego

tekst napisać chcesz

ale przeciec nie wystarczy chciec

niby mały problem

lecz jest duży

łataj braki intelektualne

czytając teksty podczas burzy.

Opublikowano

Rap musi płynąć z Twojego serca i być prawdziwy, pisanie o byle czym nie ma sensu :)

Ja nie chce pisać tego żeby śpiewać czy coś. Tak sam dla siebie do zeszytu na biurko. Jednak chciałbym napisać jak już o czymś oryginalnym a nie jak większość o miłości, dziwkach, jp i szacunku ulicy..

Opublikowano

RAP RAP NIE DLA SZMAT WIELKIE JOŁ

albo jak pewien szanowany raper z yt "nie musisz iść do tej bardzo nudnej szkoły" - też dobry temat !

Pisz o tym co Cię otacza, co Cię kręci, irytuje.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Dokładnie , zdaj się na siebie , a zobaczysz , że wyjdzie Ci to najlepiej . Powodzenia :p

Jakie życie taki rap .. itd. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...