Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy tylko mi tak słabo idzie tym Ryzem na bolu ?

JestęMause

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mi tak słabo idzie tym ryzem na bolu

Itemki mam dobre : ) więc prosze nie pisać ze moze złe itemy , runy też

Na rankedach jakoś tak dziwnie się gra

Może moge z kimś zagrać i mi pokaże co BOL potrafi ? Albo jakiś filmik coś w tym stylu

1384197324-U987940.png

Opublikowano

ja również tak mam i nie rozumiem ludzi którzy mówia że samemu można wygrać gre jak nawet klikanie spacji czasem nie pomaga dlatego w dupie mam juz tego bota lepiej samemu sie uczyć grać

Opublikowano

Bo "OP" ryze zaczyna sie dopiero w late game, więc musisz jakos przeżyc ten early i mid game

Ale zawsze twoj team moze ci zjebac early i potem taki ryze sie ni czym nie wykarze, bo nawet nei dojdzie do late.

Opublikowano

Ten bot gówno potrafi bo czasami trzeba użyć Q, W albo E zależnie od sytuacji a bot ma zaprogramowany albo combo albo harass. Więc lepiej samemu grać, lepsze wyniki osiągniesz.

Opublikowano

@up czyli że jak nie będzie używał BoLa to zamiast wbić Diament jak Farex, Ja, Selex to będzie miał Czelendżera. Tak?

@topic W early tylko farmisz albo czekasz na gank, po 6 roam. Teleport to core.

Opublikowano

Czy ja wiem.. niby jest odrobinę słabszy jak dla mnie niż wcześniej (przed tym "reworkiem") ale po za tym jest dobry. Minusem jest, że czasami nawet ten speed mu nie pomoże dogonić, a poprzednio mogłeś z Q dobić typa nawet jak był już za swoją wieżą :D

Wczoraj testowałem na botach i często zdążali uciec niestety.

1372794467-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...