Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niestabilny internet

Terkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu mam problem z internetem, a mianowicie - raz na dwie minuty trace połączenie z wifi na 30 sekund. I nie jest to wina routera, ponieważ na innych komputerach w moim domu jest normalnie. Bardzo to przeszkadza w wielu rzeczach (cs, czytanie mangi itp.).

Z góry dzięki za pomoc (5 gwiazdek + lajki dla pomocnego użytkownika)

Opublikowano

Router nowy/ nieuzywany? I czy problem masz zawsze czy np. Tylko daleko od niego lub za kilkoma ścianami?

Opublikowano

Kabel czy wifi?

Edit. Sorry głupie pytanie. Czy inni w twojej MIEJSCOWOŚCI też używają tego internetu?

Opublikowano

Hmmm możliwe że właśnie to jest przyczyną. I wiem co piszę. Po prostu za dużo ludzi siedzi na raz a ty... masz pecha albo słabe wifi.Widziałem przypadek kiedy w jednym pomieszczeniu jedną osoba oglądała coś tam w full hd a druga nie mogła się zalogowac na steama :). Spróbuj połączyć się przez kabel lub do innego routera przez wifi np. u kolegi. Jeśli problem będzie występował nadal to radziłbym zanieść sprzęt do naprawy. Pozdrawiam

Opublikowano

Więc to musi być wina twojego wifi. Nie pytaj jak to naprawić bo zwyczajnie nie wiem. Ale możesz jeszcze spróbować zrobić coś z komputerem. Może to nie internet ci się tnie a cały komputer? Może jest zawirusowany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...