Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezenty na Święta

sQulite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaaa!

Słyszałem podobno że dostaje się jakieś nagrody na Święta od Riotu, to prawda?

Mc%20Eiwano_eune_81_4_nozg.png

Opublikowano

Zależy co masz na myśli pisząc 'nagrody'. Free RP'ków ani nic w tym rodzaju nie będzie. Jedyną nagrodą od Riotu, którą będziemy mogli sobie przez Święta kupić - będą nowe świąteczne skiny. Oprócz tego będzie trochę bajerów typu zimowa mapa, świąteczne ikonki niektórych itemów, dodatki dla minionsów etc., ale to ciężko określić nagrodami.

Opublikowano

Nie prawda, kiedyś dali free RP więc może i na te święta się skuszą ;3. Ale poza tym, to nowe skiny, mapka (może), ikonki, SKINY WARDÓW.

Opublikowano

Prawda kiedyś były RP bodajże po 400 się dostawało ale nie jestem pewien "prezentami" będą świąteczne "super" wyprzedaże znając riot tak właśnie będzie i te wszystkie bajery które wymieniono wyżej

Opublikowano

Nie jarajcie sie kidy, riot już za mocno leci na kase zeby fundować rp

Po takiej odzywce, widać, że to TY jesteś dzieckiem.

@Top. Włączą limitowane skórki - Śnieżny Ziggs, Veigar Święty Mikołaj bodajże i Katarina Renifer bodajże, zapewne będzie też jakaś wyprzedaż i może zrobią konkurs jak będą mieli dobry dzień.

Opublikowano

Mapki świątecznej nie będzie, Riot już o tym pisał. Jakieś szansę na zmianę decyzji są, ale bym na to nie liczył. Pozostają tylko jakieś fajne skiny.

Opublikowano

Ehh i jak zwykle widzę mistrzowie gry się wypowiadają ( W tym przyszły kidmod ;] )... Nie wiadomo jak to w tym roku będzie ale rok temu riot dał do wyboru parę opcji i ludzie wybrali, że chcą przecenę niedostępnych już skinów. Ale było jeszcze parę innych opcji np. rp :> Te ,,nagrody'' były do wyboru a teraz nie wiadomo jak będzie ^^

PS. O to chyba chodziło autorowi... ale co ja tam wiem :x

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Czyli WSZYSTKIE skiny będą dostępne w grudniu?

Bo mam 2800 RP i właśnie mam na oku kilka. Do grudnia jeszcze z 2.5k się dorobi dlatego pytam

Drugie pytanie:

Jest jakaś stronka gdzie mogę obejrzeć niedostępne skiny?

#chciałbym tylko listę niedostępnych skinów, a nie wszystkich

Opublikowano

Więcej wyprzedaży , rok temu były te skiny po 260 czy tam 200 ;)) A co do prezentów to RP ( na 99 % już nie będzie ) może rzucą teraz jaką postać ze skinem .

Pasjonat
Opublikowano

Po pierwsze nie dawali 400 RP tylko 550, nie odblokują starych zimowych skinów tylko dodadzą nowe.

.

Opublikowano

Czy to czasem nie było tak, że wtedy wprowadzali 400rp na 3lvl i przy tej okazji dostali je wszyscy ? Polecam kupić Rp na Świątecznego Gragasa. Fajny skin :D

Opublikowano

Czy to czasem nie było tak, że wtedy wprowadzali 400rp na 3lvl i przy tej okazji dostali je wszyscy ? Polecam kupić Rp na Świątecznego Gragasa. Fajny skin :D

Nie, to jest całkowicie inna bajka.

Wtedy RP było dla tych, którzy nie byli zbanowani.

Opublikowano

Co do darmowych RP i innych prezentów, to jeżeli zostanie podtrzymana polityka z ubiegłego roku, to gracze sami zdecydują jaki będzie prezent. Fakt 2 lata temu było to darmowe 550RP, rok temu w ankiecie również była opcja darmowych RP została ona przegłosowana i prezentem była możliwość zakupu niedostępnych już skinów. Jeżeli mnie pamięć nie myli to do wyboru było około 8 propozycji. Na darmowe RP jednak bym w tym roku również nie liczył, jeżeli dobrze pamiętam ubiegłoroczne głosowanie była to właściwie najrzadziej wybierana opcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...