Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PVe Gear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie, 80 się zbliża i chciałem się zapytać czy jest dostępne jakiś starter set pve ? i za co i jak się to coś zdobywa

Jak na razie to tylko zbieram gear pvp za honor, a pve nie mam zielonego pojęcia gdzie co i jak zdobyć

ALLIANCE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeżeli grasz na patch WoTLK to w dalaran możesz kupić set PVE za Emblem of triumpf albo Emblem of Frost (EOT EOF) na 3.3.5a najmocniejszym setem jest za EoF set

co do tego gdzie on jest to w tych lokacjach gdzie ally lub horda ma swój teren i nikt z przeciwnej frakcji nie może tam wejść będziesz mieć jakieś 5 vendorów koło siebie

Opublikowano

Dobrym rozwiazaniem jest zbierac sobie kase . Dlaczego ? Mozna kupic niektore rzeczy na ah , czy nawet matsy i sobie zrobic . Do tego zapisuj sie na dungeony i tam zdobedziesz itemy .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Pierwszym stadium zbierania gearu pve to instancje 5osobowe - pierw normal, potem heroic. Gdy uzbierasz pewny poziom Gearu możesz zacząć grać rajdy. Tak jak@Betros napisał możesz zakupić kilka przedmiotów za gold.

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...