Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki skin kupić?

kamil5530

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Nemesis Jax zajebisty skin + postać też b. dobra.

Nie kupuj skina do Syndry bo podobno słabo kulki widać :D

Opublikowano

Też gangstera twitcha polecam, ale kup sobie lepiej dwie postacie na przecenie bo skin skilla ci nie da:D kupujesz dla szpanu taka prawda xD

Opublikowano

Nemesis Jax lub Foxfire Ahri.

Do moderatora: Wróć do szkoły dziecko pierdolone, a nie bierz się za ostrzeżenia cwelu.

Opublikowano

Foxfire Ahri <3 Jedyny porządny skin do postaci które wymieniłeś, no może jeszcze Nemesis Jax.

Opublikowano

Polecam ci tylko i wyłącznie kupić skin taki, jaki tobie, a nie innym się podoba. Bo będziesz żałował i tyle.

Ogółem ładny jest skin do syndry (ma ona tylko 1), ten karthus jako śmierć, oraz foxfire ahri.

League of Legends

Opublikowano

Na twoim miejscu poczekałbym na jakieś wyprzedaże, tam najbardziej opłaci się kupować skina :D na firefox ahri w najbliższym czasie nie licz bo jakoś niedawno była: )
Syndra ma tylko jednego skina więc dużego wyboru nie masz ale grając przeciwko syndrze ze skinem ciężko było bo nie bardzo widziałem te jej kulki więc + dla Ciebie bo przeciwnik nie orientuje sie z kulkami :D lae jest też minus bo i ty je słabo widzisz: P Na twoim miejscu brałbym skina do tej postaci na której najlepiej się czujesz i którą najlepiej grasz :D

Gość koxxxik12
Opublikowano

Ludzie ogarnijcie ,że w regulaminie jest ,że trzeba uzasadnić swoją odpowiedź.

@top

Sam musisz wybrać jaką postacią lubisz grać ,każdy ma inne gusta każdemu gra się inaczej postaciami ,tak samo skiny. Mi się nie podoba mecha khazix ,a jemu tak. Poglądaj sobie i wybierz taki który podoba się tobie ,a nie komuś. To jest tak jakbyś zapytał. Chciałbym kupić chleb ,ale nie wiem który jest dobry do którego masłą.

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie ,że w regulaminie jest ,że trzeba uzasadnić swoją odpowiedź.

@top

Sam musisz wybrać jaką postacią lubisz grać ,każdy ma inne gusta każdemu gra się inaczej postaciami ,tak samo skiny. Mi się nie podoba mecha khazix ,a jemu tak. Poglądaj sobie i wybierz taki który podoba się tobie ,a nie komuś. To jest tak jakbyś zapytał. Chciałbym kupić chleb ,ale nie wiem który jest dobry do którego masłą.

Prawdziwe masło jest tylko jedno.

86bc6d4645af3cdda12317a5756cdb8a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...