Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Postać

Graccous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo bardziej polecacie do gry pvp, czasem coś pve. Wacham się między łotrem, czarodziejem i GWF ; / Kogo poleciacie i dlaczego ?

Opublikowano

Kogo bardziej polecacie do gry pvp, czasem coś pve. Wacham się między łotrem, czarodziejem i GWF ; / Kogo poleciacie i dlaczego ?

Prawda jest taka, że każda postać jest dobra. Trzeba zrobić tylko dobry build i jazda. Postacie są bardzo wyrównane , pod tym względem.

Tyle na temat.

xD 

Opublikowano

Czarodziejem będzie Ci dość cięzko wbić 60 w porównaniu do reszty klas :3
Jak jakieś pytania co do gwf to wal - pomgoę.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Czarodziejem będzie Ci dość cięzko wbić 60 w porównaniu do reszty klas :3

Jak jakieś pytania co do gwf to wal - pomgoę.

Ciężko ? ;) przecież mam Wizarda 60 poziom i wbijało się bardzo przyjemnie i lajtowo. + Do tego czarodziej ma specjalne moce, które mrożą przeciwnika, więc jest to duży plus walcząc z bossami (niektórymi)

xD 

Opublikowano

No właśnie sam w sumie nie wiem ; / Martwi mnie to, że to jest clother i ma mało deffa, a jak widzę na niektórych filmikach w sieci to jak łotr podchodzi i jednym skillem zabiera ponad połowe HP to aż miło na to popatrzeć ;D z GWF ma ciężej bo od razu widać, że mu mniej zabiera i kryt już tak nie siada jak na clotherze

Opublikowano

Dodam od siebie ,że również posiadam Czarodzieja na poziomie 60 i bardzo łatwo mi się wbiło nim Lv w 4-5 dni,a w PvP również jest bardzo przyjemny tylko jednak trzeba uważać żeby dużo graczy na Ciebie nie naskoczyło bo może być wtedy krucho i deff jest odczuwalny ^^

Opublikowano

Hm... to naprawdę ciężka decyzja ;D Bo podoba mi się wizard, łotrt i GWF też ciekawy ; / Teraz jednak pojawia się pytanie kogo wybrać i kim grać ;D Zakładając, że chce kosić szczególnie na pvp i wiadomo, że czasem jakąś rozgrywkę pve zagrać ^^

Opublikowano

ja osobiście wbiłem wizardowi 60 poziom w + - 3 dni grania expiło się bardzo szybko i przyjemnie polecam tera myślę jaki build ;)

Opublikowano

Hm... to naprawdę ciężka decyzja ;D Bo podoba mi się wizard, łotrt i GWF też ciekawy ; / Teraz jednak pojawia się pytanie kogo wybrać i kim grać ;D Zakładając, że chce kosić szczególnie na pvp i wiadomo, że czasem jakąś rozgrywkę pve zagrać ^^

Jeżeli chcesz pograć Wizardem (manipulującym) Zapraszam tutaj. I nie ma co dalej dyskutować na ten temat, bo gust ma każdy inny i musisz sam wybrać.

http://www.mpcforum.pl/topic/1013934-tut-manipulujacy-czarodziej-build-pvp-poprawione-screeny/

ORAZ TUTAJ ;)

http://www.youtube.com/watch?v=5YlWcbi7laY

xD 

Opublikowano

Jeszcze brakuje trzeciej osoby, np. z rougiem, to chłopak już totalny zamęt będzie mieć : D
Widzę, że skłaniasz się do wizzarda. Sieka potem dużo, ale jak dla mnie ma za mało survi, to znaczy za szybko pada.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

No ciężki wybór :) Czy ja wiem czy mniejszy surv ? ;> Przecież z tego co widzę zamraża, wyrzuca w powietrze, ogłusza więc może bez problemu utrzymać przeciwnika w CC i nikt do niego nie dojdzie, a przy jego skillach i mocy zabije go podczas 1/2 stunów :) GWF z tego co wiem ma trochę mnie stunów i uderza z bliska, zawsze musi podejść, ale ma ogromny pancerz, spore dmg :) Łotrzyk znowu potrafi się zakradać, teleportować do gracza i uderzać bardzo duże dmg, ale jest papierowy i przy jednym stunie od maga praktycznie go nie ma xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...