Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]NODUS 1.6 +

gmc453

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukałem działającego nodusa na wersje 1.6 +. Znalazłem jakiś filmik, zrobiłem wszystko jak na filmie a nodus nie działa. Jeżeli ktoś posiada ten działający mod proszę o udostępnienie i w skrócie opisać jak go zainstalować :)

Z góry dzięki

Opublikowano

Siemka. Szukałem działającego nodusa na wersje 1.6 +. Znalazłem jakiś filmik, zrobiłem wszystko jak na filmie a nodus nie działa. Jeżeli ktoś posiada ten działający mod proszę o udostępnienie i w skrócie opisać jak go zainstalować :)

Z góry dzięki

NODUSA NA 1.6.2 niema i nie będzie Autor napisał że z powodu nowego launchera nie będzie kontynuował pracy nad nodusem

są inne np Weepcraft

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

No i po co ci ten hack !!! nie potrafisz się cieszyć normalna grą !!! ? człowieku co ci da ze nakopiesz te kilka stacków diamentów jak będziesz je widział 0 zabawy. a wykop stack po kilku godzinach to jest dopiero radość załamują i zawodzą mnie ludzie twojego pokroju ...

MC.GOLDRAPID.PL SkyBlock + PvP Pierwszy serwer Faza Testów [Alpha/Beta]

iz2HU77.png

Opublikowano

Nodusa na 1.6+ nie bedzie bo Mojang dał nowy luncher, Poszukaj innych, Np. WebCraft itd

Nie bedzie nodusa na 1.6+

Sa inne przeciez hacki^^

Jest Nodus, ale nieoficjalny scetch (jego twórca) przestał go tworzyć bo dużo osób używało jego cheatu do złych celów. Ktoś (lub cała ekipa) przepisali go na 1.6

Nie wspierajcie Cheaterów

Na forum o cheatach nie wspieramy cheaterów? You don't say?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...