Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Może a może nie

Lasza1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio czytałem i zauważyłem że ludzie z brązu płaczą ze mają lowy w teamie i nie umieją ich wykierować mimo że są pro

Wystarczy ze pikniecie byle kogo

Ap Sone AP Koga AD Kenenna i idziecie mida i gankujecie albo porządnie farmicie laina

Filozofi nie widzę

Żeby wycierować grę wystarczy złapać 2 fragi to nie jest takie .hard.

A i pamiętajcie dawajcie rady swojemu teamowi

9lx3.png

Opublikowano

Master?jemu teraz wystarczy pare fragów i jest nafeedowany easy penta wiec nie ma co sie chwalic,i tak jak ty bedziesz mial te kilka killow to przeciwnicy beda juz wystarczajaco nafeedowani przez twoj team:x

Opublikowano

Nieźle 40 fragów. Musi mieć niezłego skilla (lub cheaty :D), żeby tak grać, ale co jak co master jest teraz op jeżeli go ogarniesz. Inny czynnik jest taki, że wrogi team był bardzo słaby.

Opublikowano

Powiedział gracz, który ma 500+ rankedów i jest w brązie =,=.

Opublikowano

Zamiast noł lafić złap skilla i spróbuj grać innymi postaciami a nie masterem . W końcu Ci go zbanują i nie będzie tak łatwo . A co do tych fragów to 0 prawdy , żeby mieć feeda konkretnego musisz mieć min. 5 fragów + farma a i tak masz może dodatkowe 25% że wycarrujesz wojne .

Opublikowano

Tylko pamietaj ze jestes w brązie, grasz najlatwiejszym championem w grze a Janna trolluje itemami.

Btw. Kto tam pisał 3 Quadra :D ? Moge sie zalozyc ze ty, jarasz sie jak dziecko a jakbys przegral to bys plakal i wyzywal.

Opublikowano

Może nie trudno, ale czasami serio idzie się ostro wkurzyć, że aż taki nob team. Gdy ty próbujesz z teamem nawiązać kontakt to Cię wyzywają, że masz im nie rozkazywać i mówić co mają robić, dodatkowo latają sami zamiast trzymać się w kupie.
Oczywiście nie jestem w Bronzie, ale znam to z doświadczenia, bo kiedyś sporo czasu tam gniłem! :P

Opublikowano

ja sie moze pochwale jak zacznalem grac to byl poczatek sezonu 2 , nigdy nie mialem brazu a silver byl chwilowo gold byl juz po tygodniu gry na 30lvl , chodzi o to by zrozumiec akcje gdy sie oglada streama , co i jak robic . wtedy ogladalem ocelota i imbe :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...