Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mod PandoraMT2

PrawDziwyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak już wspomniałem na kamer modzie nie można się zalogować na Pandore mt2. Proszę o pomoc. Serwery są ale jak w ostatnim czasie (jakoś 3-4 dni temu) było kilka zmian, przez które nie da się zalogować na PandoraMT2. Proszę o pomoc.!

Pozdrawiam ;]]

Opublikowano

Może trochę opisz problem?

Podejrzewam, że kamer coś namieszał z ip / portami w aktualizacji.

Wyciągnij IP i porty z klienta pandory i edytuj serverinfo.

Opublikowano

Ja na tym się za bardzo nie znam więc lipa :D A jakbym zrobił reupload.?

Bo to tak jest: Serwy są normalnie dostępne, tylko że jak chce wejść to ciągle pisze "Trwa logowanie (czy coś takiego) i dalej nic... Moge czekać z 1h i dalej chu.j z tego... A wiem, że GM zrobił tam inne logo, pozmieniał grafike, dodał nowe misje itp, itd... Ostatnio też tak było ale pobrałem plik i dało rade...

http://www.mpcforum.pl/topic/959358-problemkamer-mod-i-pandora-mt2/ Ostatnio taki był problem i to pomogło... Teraz lipa.

Opublikowano

Reupload to jest ponowny upload plików.

Chyba mylisz pojęcia.

Pobierz na nowo mod kamera.

"zostaniesz połączony z serwerem.." to wyskakuje?

Opublikowano

Mi się zawsze jebi.e :DD Własnie miałem na myśli pobranie :DD

Ja w Kamer Modzie mam wirusa.. Jedynie Mod 2011SF ale to jedno i to samo.. Bo i na 2011 i na Kamer nie dziala. :D

Tak. "zostaniesz połączony z serwerem.." I dalej nic.. Dziś czekałem z 15 min i stało w miejscu.

Opublikowano

Server został przeniesiony na nowy system plikow aby mozna bylo dodac nowosci. Pliki sa z 2013r, nowe wiec na nich mod nie zadziala... logiczne

Opublikowano

Jeśli przez ten link zadziała to jesteś Zajebisty :D Teraz tylko pobrać i włączyć i robić eq :DD

KOLES JESTEŚ ZAJE>BISTY PANDORA DZIALA.@@@@@@@@@@@

Opublikowano

Witam szukam auto podnoszenia na manessa poniewaz gdy sie bije drzewka duzo ulepek leci i reka juz boli od podnoszenia :D

Nick: NeruSek

Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) GOLD II

Opublikowano

Siema mam problem mam na nowego czystego polaka zainstalowanego kamera 2012 , wszystko okey ale gdy chce odpalić launcher to gówno nic wyskakuje mi tylko coś takiego " The dynamic link library "MSVCR90.dll" could not be found " Prosze po pomoc bo nie wiem o co chodzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi działa mod, tylko jak chce mieszać itemy mam problem, jest komunikat "w tym przedmiocie nie można zmienić bonusu". Ustawiłem item w pierwszym slocie dałem w bransolecie 15 magi 10luda i 2 k hp pozostałe 2 zostawiłem puste i robie start ale jest ten komunikat. Wie ktoś co trzeba zrobić żeby działał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...