Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany na xboxlive i kosole i skyrim

Krishma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie chce się dowiedzieć za co mogę dostać bana i jak ściągnę sobie dawnguarda i wgram sobie na konsolo z pene programem Horizon czy za to mogę dostać bana ??

Opublikowano

"konsolo z pene" - ?!

@topic

bana można dostać za:

Modyfikowanie konta

Używanie piratów na nie przerobionym xboxie

Dodawanie sobie pkt.

handlowanie grami itp. (przez xbox live)

Jeśli masz nie przerobionego xboxa to "NIE ŚCIAGAJ" gier z neta i nie wkładaj do napędu bo odrazu ban. Musisz kupić oryginał.

Możesz przerobić xbox'a i wtedy będziesz mógł grać w gry które ściągniesz

a jak go nie bedziesz przerabiać to możesz sobie pograć przez XboxLIVE z innymi tylko że sporo gry kosztują :/

Opublikowano

Gry na konsole już nie są drogie (no chyba, że kupujesz w dniu premiery.) Teraz bf3 premium używkę dostaniesz za 70 zł. Tym bardziej, że ea zniosło online passy.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Ale to nie są odpowiedz do je---nego tematu

Mam skyrim z 2011 grodzeń kupiony orginalny i mam do niego dragonborn i ten na domy dodatek i chce przez horizon zainstalować dodatek dawenguard

wiem że można ale czy za to nie ma bana przypadkiem ?

Bo nie chce mi się wydawać 70 zł na dodatek gdzie na święta bd kupował na pc skyrim legendery czy jakoś tak za 70 zł

Opublikowano

Jeżeli nie masz LT 3.0 to ja bym nie ryzykował. I pisz jaśniej, bo ciężko się doczytać.

Tak btw. Ty masz przerobioną konsolę ?

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

nie mam przerobionej

Na YT gdzie koleś ma jak modować gry ma nie przerobioną i sobie dodaje dlc prawie do all gier .

Nie wiem czy mogę dać link ale dam :

Opublikowano

"konsolo z pene" - ?!

@topic

bana można dostać za:

Modyfikowanie konta

Używanie piratów na nie przerobionym xboxie

Dodawanie sobie pkt.

handlowanie grami itp. (przez xbox live)

Jeśli masz nie przerobionego xboxa to "NIE ŚCIAGAJ" gier z neta i nie wkładaj do napędu bo odrazu ban. Musisz kupić oryginał.

Możesz przerobić xbox'a i wtedy będziesz mógł grać w gry które ściągniesz

a jak go nie bedziesz przerabiać to możesz sobie pograć przez XboxLIVE z innymi tylko że sporo gry kosztują :/

Haha ale się uśmiałem gorszej głupoty w życiu nie widziałem xD

Po 1 : Jak możesz grać w piraty na konsoli skoro jej przerobionej nie masz ? Wkładasz płytę do napędu i wywali błąd nic więcej się nie stanie.

Po 2 : Może ściągnąć i nagrać po spatchowaniu obrazu ale i tak nie zadziała bo ten punkt odnosi się do punktu pierwszego a także nie dostanie bana no bo jak gdy gry nie odpali xD .

Po 3 : Będzie mógł pograć w xbox live na piracie tylko to zależy od gry np niektóre wymagają passów i trzeba je już zakupić a niektóre nie i bez passa się gra.

Różne rzeczy przez Horizon można wgrywać ciuchy , mody , sejwy itp nie ważne czy konsola przerobiona czy nie ale zawsze jest ryzyko bana nie ważne że masz przerobioną konsolę albo nie bo to i tak nic nie zmienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...