Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Prywatny Serwer PVE

winaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam wlasny serwer PVE niestety zostaly 24 dni i mysle nad dalszym przedluzeniem serwera osoby ktore chca pomoc w dotacji na serwer zapraszam na pw lub wystarczy napisac pod tematem osoba ktora zlozy sie na serwer otrzyma haslo do serwera na lotowanie przedmiotow

Prosze moderatorow nie dawac mi ostrzezenia nie jest to handel tylko pomoc w dotacji.

Opublikowano

Okey, może być. Zrobimy tak. Użytkownicy będą się w tym temacie zapisywali, a Ty wysyłasz im hasło na pw.

Każdy kto chce otrzymać hasło musi napisać post o treści Poproszę o hasło

Pytania itp nie będą warnowane.

Opublikowano

nie chodzi mi o takie dotacje :D poprostu place za serwer 7200gc za miesiac wiec chcialbym zeby ktos sie dolozyl z 400-500gc ale i tak potem mozna na tym zyskac np ktos sobie pojdzie na tym serwerze do airportu a tam skrzynek pelno nikt cie nie zabije itp

Opublikowano

Nom. A dostane hasło za darmo czy muszę dać jakieś GC? Po za tym. Jeżeli serwer byłby przedłużany dotacyjnie chętnie bym dołożył swoje 3 grosze. Tylko nie wiem jak przekazywać GC.

Opublikowano

napisalem ze podam haslo osobom ktore pomoga mi go oplacic na kolejny miesiac

Zeby przelac komus gc musisz posiadac wlasny klan lub kolegi w ktorym musisz byc tydzien+

jezeli nie masz takiej mozliwosci mozesz dac jakies itemki a ja sprzedam na jakims forum

Opublikowano

podchodzi to bardziej pod "skladke" czy jakos to tak mozna nazwac chodzi o to ze kazda osoba ktora pomoze mi w oplaceniu serwera dostanie miejsce na serwerze

Opublikowano

Bez problemu mógłbym Ci pomoc, ale jak nawet nie masz klanu to nic z tego nie wyjdzie:P

Opublikowano

No nie wiem. Zawsze ktoś może ci pomóc dopłacić a ty mu hasła nie podasz i wiesz co będzie. Na forum właśnie dlatego jest zakaz handlu by takiemu czemuś zaprzeczyć.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...