Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Modyfikacja BIN

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanie dalej można modyfikować plik bin ? czyli zwiększać ilość granatów/ammo box/flash mine itp czy crashuje ?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie wiem jak na niektórych prywatnych serwerach ale na globalu po samej modyfikacji pliku bin będzie crash

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Nie wiem jak na niektórych prywatnych serwerach ale na globalu po samej modyfikacji pliku bin będzie crash

Zacznijmy od tego ze nie ma juz zadnego prywatnego serwera xD i tak, bedzie crash cokolwiek bys zrobil w bin'ce. Chyba ze zrobisz bypassa ;)

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze nie ma juz zadnego prywatnego serwera xD i tak, bedzie crash cokolwiek bys zrobil w bin'ce. Chyba ze zrobisz bypassa ;)

Jest, infinitywar, crossfire, dotrock i wiele innych :)

Niedawno toż to były skrypty na granaty, darmowe famasy itd.

Niemcy coś zrobili z bypass CRC, Spea@ker osobiście robił skrypta :-)

Więc na pewno da się zrobić, lecz jest to trudne.

Aktualnie będzie crashował :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzisiaj opublikuję ByPass CRC (patrz MPCforum Loader) na parę godzin, więc będziesz mógł się pobawić edytowaniem items.bin.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@Up

Bypass CRC? Czyżbyś się tym zajmował?

Myślałem, że to tylko fucha na innych forum ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...