Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hellground oraz inne serwery blizzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w te upalne dni B)

Chciałem poruszyć temat serwera HG i podobnych mu na patchu 2.4.3.
Zapewne znajdą się tutaj ludzie grający na HG, widać że na serwerze jest już bardzo dużo ludzi którzy skończyli ubierać swoje postacie, ubierają kolejne lub zaczynają się stopniowo nudzić.
Mam wrażenie że cichutko wiele osób czeka na corecraft, ale słyszy się o różnych zastrzeżeniach a że to dopiero T4, a to że można szybko mieć 58 i to już nie takie blizz, ale nie o tym chciałem mówić bo wiadomo da jednych serwer będzie miał plusy dla innych minusy.

Mnie zastanawia czy HG po prostu nie umrze? Czy za jakiś czas nie będzie tam max 300 ppl online. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Gdy corecraft w końcu wystartuje i okaże się dobrym serwerem, to ludzie zaczną przechodzić na niego, proste.

Czy zostanie 300 osób? Pewnie więcej dla samego bycia z poznanymi tam ludźmi.

Opublikowano

Ja tam się cieszę, że tylko T4 :) Będzie można na nowo zdobywać first kille - a to są piękne chwile ;D

Również mam wrażenie, że Hellground juz się przepala. Wiele gildii przeniesie się zapewne na nowy serwer. Poczekamy zobaczymy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...