Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dywizje w Sezonie

calin113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam małe pytanie czy jak jestem w Silver V dywizji to w następnym sezonie znowu będę zaczynał od Brąz V czy zostanie w tym Silver V proszę o odpowiedz

Opublikowano

To bedzie tak jak teraz pewnie 10 gierek bedziesz musial rozegrac i cie przydzieli

Opublikowano

W s2 było coś takiego że robili 1200 elo + aktualne/2 = nowe elo na następny sezon.

Zapewne nadal mają tam twoje ukryte elo z którego wyliczą.

@up: Tak nie zrobią, osoby z diamentu nie będą startowały z 0 tak jak nowi gracze czy gracze z bronzu. Oni podwyżają dywizje bronzom a zaniżają wszystkim innym żeby zbić wszystko bliżej siebie i dać tym na samym dole szanse "spaść znowu xD".

League of Legends

Opublikowano

W s2 było coś takiego że robili 1200 elo + aktualne/2 = nowe elo na następny sezon.

Zapewne nadal mają tam twoje ukryte elo z którego wyliczą.

@up: Tak nie zrobią, osoby z diamentu nie będą startowały z 0 tak jak nowi gracze czy gracze z bronzu. Oni podwyżają dywizje bronzom a zaniżają wszystkim innym żeby zbić wszystko bliżej siebie i dać tym na samym dole szanse "spaść znowu xD".

Nie rozumiem cie po prostu czyli będę zaczynał od brązu czy zostanę w sliver V

Opublikowano

BD - będziesz, będzie, być w bezokoliczniku

Zastosowanie w zdaniu:

Nie wiem czy chcę być w brązie.

Nie będziesz w brązie w next sezonie.

Opublikowano

@UP bd - skrót od będę. Szybszy ;/

Prawdopodobnie nawet nie zmienią tego systemu, jakoś jest dobry, system elo był przez 2 lata, więc ten też pozostanie na tyle ( oczywiście według mnie ).

Odpowiadając na pytanie, postaraj się lepiej wbić silver IV, tak na wszelki wypadek byś nie spadł.

Opublikowano

Spróbuje a kiedy następny sezon?

Nie ma dokładnej daty, ale na podstawie czasu trwania poprzednich sezonów przypuszczam że Sezon 4 rozpocznie się w okolicach stycznia/lutego 2k14 jeśli nie wcześniej. Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia i data którą oszacowałem najprawdopodobniej będzie się nieco różnić od tej realnej.

@topic

W następnym sezonie (najprawdopodobniej, bo system może ulec zmianom od tak na życzenie Riotu a wtedy przypuszczenia będą się zupełnie różnić) nie będziesz zaczynał od Bronze 5, ani też nie zostaniesz w Silver 5. Moim zdaniem system znowu podda graczy "testom", czyli mam tu na myśli 10 pierwszych rankedów, z tym jednak że obecny wynik (ten z s3) powinien być lekką wskazówką dla systemu i będzie mieć również znaczenie przy doborze dywizji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...