Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najmniej liczne miasto

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, ktore miasto jest najmniej liczne w npc etc.

Bo wybrałem miasto "neverwinter" to bylo tam mnóstwo npc i ludzi i przez to miałem potworne lagi w miescie ; - C

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nie ma innego miasta , jest tylko Enclave. Fakt są miejsca (obozowiska) gdzie możemy kupić poty, tam praktycznie nikogo nie ma. Ale jeżeli chodzi tutaj o ogólne miasto, gdzie możemy all kupić etc, to tylko Enclave. Co do lagów , również mam , no ale cóż.

xD 

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to do wybrania było tylko miejsce pochodzenia naszego bohatera. Lokacja startowa jest dla wszystkich taka sama. No a jak jest zatłoczona to tnie, tak samo w metku było.

Opublikowano

Jest tylko jedno miasto w którym jest sporo ludzi, może tylko wybrać swoje pochodzenie, ale i tak zaczniesz tam gdzie wszyscy początkowi gracze, a co do lagów to zależy od sprzętu i internetu jaki posiadasz :) Ja nie mam ani jednego laga w głównym mieście

Opublikowano

Zawsze możesz jeszcze zmienić instancję. Ja też mam lagi na instancji gdzie jest 120-140 osób, ale gdy przejdę na inną gdzie jest 40-50 wszystko się uspokaja.

qsHVsoT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...