Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Mini Gry :)

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !!!

W tej informacji na temat gry nostale muszę zmartwić co nie których otóż od jutra będą nowe

zasady gier w ML zapraszam do czytania :)

Drodzy NosGracze,

jutro odbędzie się zaplanowana konserwacja.

Kiedy dokładnie? Środa 7 sierpnia 2013 od godziny 9:00

Co zostanie zmienione?
- Rozpocznie się event letni
- Zostaną wprowadzone nowe wymagania w minigrach:
1. Podstawowa Minigra - wymagany poziom: 30 - wymagana reputacja: >10.000
2. Dobra Minigra - wymagany poziom: 40 - wymagana reputacja: >50.000
3. Wspaniała Minigra - wymagany poziom: 50 - wymagana reputacja: >170.000

Wasz NosTale-Team

Dla nie których skończy się robienie 20x5 przez cheaty i ceny FM drastycznie pójdą w górę :)

Opublikowano

Beznadzieja , właśnie na tym zarabiałem przez 2tyg i robią mi takie coś . Naprawdę smutno mi się już robi zawsze gdy coś znajdę do zarobku do aktualizacja i nie ma :/

Opublikowano

Może przesadzili. Mogliby dać to 100k ale zwróć uwagę, że to jest 50+. Popatrz teraz na to z drugiej strony. 170k repy na 90. Btw pozdro dla typa latającego z eq 40-50, rangą niebieski wojownik, który pytał się gdzie znajdzie kamyk na 4 sp (miał 87 lv).

Opublikowano

I dobrze że to zrobili ;).Przynajmniej teraz ludzie będą zarabiać uczciwie.Ale z tą repą przesadzili bo jak ktoś jest "dzieckiem LoD" to na 70 lvl mógłby zagrać tylko w podstawową..heh

nostaleh.png
Opublikowano

Tak.. Ale jak pare mc'y temu dostalem bana to juz nie odbanują.. Czemu nie zrobią unbana dla all którzy dostali bany? Niektórzy tracą setki zł na nt a tu pada banik .. . Za przeproszeniem po chu.. grać na minigrach skoro banują za granie bez cheatów?.

@Top Great. Jeszcze bardziej mnie od nt odpychają. A gdy ktoś 50lvl nie ma a chce zarobić na przyszłość?.

Opublikowano

170k i 50lv? Jak ja widzę 80lv z ekspertem...

Z resztą to dobrze zrobili przynajmniej ograniczą osoby które czitowały ;d

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Jas się nie przejmuję a nawet się cieszę, bo za 10 k za sztuke polowki to ja mogę harować . Wyexpi się 10 nupow na nd, kupi im się eq, zrobi repe, wbije lvl, i looz, za 10-20 k od sztuki mogę nawet miesiącami harować xDD

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Sa zalety jak i powody do obaw tego zabiegu. Tak... ceny fm zdrozeja, pojda drastycznie w gore, ciepla smietanka dla sprzedajacych, jednak... wiecej wyda sie na zakup matsow do ulepszania sp, co za tym idzie jest mozliwosc ze takze sp zdrozeja, a dla kupujacych to juz nie jest powod do radosci. Szczeze, to sam nie jestem z tego zadowolony, chociaz i tak nigdy nie uzylem wspomagaczy do minigier. Mogli juz zostawic same te zabezpieczenie i je ulepszac, a nie wyjechac z taka nowinka.

Jestem rozczarowany. Moze niedlugo wpadna na pomysl zeby lod zrobic od wymaganej repy? Powod? A no szerzy sie duza ilosc osob z wysokim poziomem nieznajacych zasad gry ;_; Zawsze mozna wymyslic powod.

Opublikowano

Fm już po 8k chodzą bo jakieś dzieci wszystkie tańsze wykupiły -.-

Dziadostwo. Może niech zrobią na pesele co ? + nr telefonu i aktywacja konta na skype przez kamerke ? -.- Japierdziole tak utrudniają ludziom gre że pała mięknie ...

Opublikowano

dziwią mnie troche te wypowiedzi "bardzo dobrze, trzeba zarabiać uczciwie"

panowie, jesteście na forum o cheatach :)

szkoda ale przynajmniej zdążyłem reaktywować konto

Opublikowano

Ekspert na 50 ? Eksperta maja na 70 ja na 76 mam prawie tarcze to i tak dobrze ...

Jak LoD bylo to na 70 z samych bb chodzonych mialo sie nosa X_x

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Hmmm a czy te zmiany tylko na polskim czy ogolnie na wszystkich ? Bo jak na razie mam przerwe i nie moge zobaczyć :3 . Tak więc prosze o szybką odp .

Opublikowano

Hmmm a czy te zmiany tylko na polskim czy ogolnie na wszystkich ? Bo jak na razie mam przerwe i nie moge zobaczyć :3 . Tak więc prosze o szybką odp .

na wszystkich

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

No pewnie dla panow ktorzy uzywali roznych haxow to utrudnienie

Ja nigdy nie korzystalem z minigier i nie mam zamiaru :)

Co do repy to przesaqdzili zgadzam sie z wszystkimi UP

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Nie chciało mi się sellać FM bo chciałem mieć dużo.

Obecnie mam 9x99. Za 2 tygodnie sprzedam je 10k/sztk xD

Ale jednak zjebanie trochę, mało sposobów na kase w NT jest ;P gameforge skill again...

A co do upów, czego płaczecie że nie uczciwie? uczciwie jest siedzieć na forum o cheatach taaak?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up Raczej sprzedasz te FM'y po 20k szt. Teraz sa po 15k :D

@topic Duzy minus dla tego pomyslu, bo teraz bedzie o wiele mniej osob z botami na gry w mini dlatego juz sa takie drogie FM'y. Oby nie chodzily po 30k za sztuke,bo to juz bedzie masakra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...