Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bol pomocy

md2627

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzisiaj posiadam bola , i nie zbyt wiec o co chodzi . Sciągnełem zrobiłem konto zalogowałem sie spatchowałem i co dalej sciagam skrypt do ryze zazaczam go . I pisze że ,,automatical rotation with configurable target selection '' . Chciałem wypróbować to na botach i nic próbowałem nawet wciskać spacje bo gdzieś tak pisało , ale nawet to nie pomogło . Prosze o wyjaśnienie krok po kroku czytałem temat tu na mpc ale nic , wiec jak wcześniej wspomniałem wszystko krok po kroku jak to ustawic i czy trzeba zmienić coś w grze ? Z góry dziekuję za pomoc i Pozdrawiam .

Opublikowano

BoL nie działa jeszcze dla free userów będzie dziś aktualizacja ale pewnie koło 19

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Nie, nie kupuje itemów i nie chodzi i zabija ludzi. Skrypt na ryza ma wiele opcji ale najważniejsza to chyba burst combo na spacji.

Opublikowano

Ok . Czyli wszystko robie ja ale jak trzymam spacje to wali skillami w przeciwnika ? A i jeszcze jedno skad moge wziasc skrypty na np lee sina nasus ? A jak mam pod spacja blokowanie kamery to tez bedzie działać ?

Opublikowano

Z skryptami to potestuj na botach zobacz który ci się najbardziej podoba. A jeśli chodzi o skrypt na cs'y to nie wiem chyba jest w sida's auto carry i chyba się tam X trzyma ale nie używam więc ci nie powiem.

Opublikowano

Jeszcze trochę poczekasz na pewno będzie jakiś temat z info że już działa

Opublikowano

A teraz tak patrze na te skrypty i sa podzielone na wersje o co chodzi , a 2 ja mam to cale skopiowac do notatnika razem z nazwa kolesia ktory to zrobil

? Jesli tak to co dalej wbijam to w notatnik zapisuje i ?

Wcześniej napisałeś że bot bedzie o 19

Opublikowano

Nikt nie wie kiedy będzie uptade wiadomo że dzisiaj ja obstawiam że koło 19-20. A jeśli chodzi o kopiowanie kopiujesz wszystko i wklejasz w BoLu masz custom scripts i new script potem zapisujesz np Ryze i zaznaczasz.

Opublikowano

Tak ale możesz zmienić w grze jak trzymasz shift to pojawia się menu opcji

@edit działa już

Opublikowano

Mam pytanko bo wszysko robie z tymi swoimi skryptami robie new script wtedy addscript zaznaczam i wczoraj probowalem na lee sinie i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...