Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Battlefield Heroes] Opis Gry

MrBloody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OPIS GRY

Battlefield Heroes to wojenna gra akcji osadzona w konwencji TPP. Tytuł ten nie nawiązuje do żadnej z dotychczasowych odsłon serii Battlefield, jest on zupełnie nowym projektem należącego do Electronic Arts studia DICE. Gra powstała w ramach realizowanego przez EA programu Play 4 Free, co oznacza, że jest dostępna w internecie całkowicie ZA DARMO.

Akcja Heroes przenosi nas ponownie na tytułowe pole bitwy, sama rozgrywka skupia się zaś na zmaganiach w sieci. Oficjalnie mamy tu do czynienia z fikcyjnym konfliktem, jednak po stylistyce i dostępnym sprzęcie na pierwszy rzut oka widać, że mamy tu pewną wariację na temat II Wojny Światowej. Gracz wciela się w żołnierza jednej z dwóch walczących stron: Nationals swego rodzaju wariacja na temat żołnierzy Wehrmachtu oraz Royal stylizowani na oddziały Aliantów .

Gra oferuje nam dostęp do bardzo zróżnicowanego arsenału , w którym znajdują się takie przedmioty jak : noże , karabiny maszynowe , ciężkie karabiny maszynowe , snajperki , wyrzutnie rakiet , granatniki , strzelby ,granaty , maczety oraz pistolety .

Prawie każdy rodzaj broni podzielony jest na rożne odmiany np znajdujemy tu karabiny szybko strzelne z dużą ilością amunicji ale słabą celnością na dalsze dystanse lub wolno strzelne karabiny z mniejszą ilością amunicji ale za to lepiej nadające się na dalsze dystanse . Gra oferuję nam również możliwość posługiwania się pojazdami :czołgami , samolotami i jeep'ami

Każdą ze stron konfliktu posiada 3 rodzaje klas postaci : Comando (snajper/nożownik walczący również pistoletami) , Gunner(wojak posłgujący się ciężką bronią maszynowa , strzelbami i wyrzutniami rakiet) oraz Soldier (support walczący bronią maszynową ,strzelbami i pistoletami).Najwyższym poziomem jaki może zdobyć nasz bohater jest 30 lv. Każda z klas postaci posiada odrębne umiejętności które możemy rozwijać za punkty Hero Point (HP). Punkty HP dostajemy co 2 lv zatem dostajemy go za zdobycie 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30 poziomu(na 1 poziomie mamy przydzielony 1 pkt w najważniejszą umiejętność danej klasy ten pkt nie podlega refundacji podczas zmiany buildu naszej postaci). Każda umiejętność może być rozwijana do 5 poziomu , z każdym poziomem umiejętności "skill" staje się coraz silniejszy lub jego czas działania zostaje wydłużony.

Gra oferuje nam również wielką różnorodność ponieważ to od nas zależy jaką broń zabierzemy na pole bitwy , z jakich umiejętności będzie korzystał nasz wojak oraz jak nasz bohater będzie wyglądał ponieważ w grze znajduje się wiele strojów co zapewnia wielką różnorodność

W grze oprócz zdobywania poziomów nasz bohater zdobywa rangi które nie mają żadnego wpływu na grę ale podczas gry pojawiają sie pod naszym nickiem

Od strony graficznej Battlefield Heroes prezentuje nam nieco karykaturalną kreskówkową grafikę, podobną do tej jaką możemy zobaczyć w konkurencyjnym Team Fortress 2. Takie podejście do tematu zaowocowało oczywiście licznymi wstawkami humorystycznymi.

Oficjalny trailer gry :

Oficjalna strona gry:

Nowy poprawiony opis gry

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

TuT?

Czy to ma być tut czy nie wiem co?

Po 1.

Są to skopiowane informacje z różnych portali

Po 2.

"TuT" ,ale i tak to nie ma znaczenia jak większość jest ctrl + c i ctrl + v

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość black_shadow
Opublikowano

@Up. Tak CTRL+C CTRL+V ale chłopak coś zrobił dla forum. Nie to co ty. Tylko dajcie cheaty itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może by tak poprawić bo tylko soldier opisany :P a reszta trochę słabo :O

Pozdrawiam Luksus

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem z battlefield heroes wszystko ładnie działa tylko po 2 czy 3 dniach nie mogę się zalogować na koncie i mam zmieniony e-mail proszę odpisać bo chcę se pograć :)

1362320439a7.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z battlefield heroes wszystko ładnie działa tylko po 2 czy 3 dniach nie mogę się zalogować na koncie i mam zmieniony e-mail proszę odpisać bo chcę se pograć :)

Musisz kliknąć w link wysłane przez nich na e-mail na który zostało konto stworzone.

...

Opublikowano

Musisz kliknąć w link wysłane przez nich na e-mail na który zostało konto stworzone.

...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiedzcie mi czy za każdy LVL dostajemy Hero Point czy nie za każdy? Bo ja dostaję co drugi lvl i nie wiem czy tak ma być? :)

BATTLEFIELD

heroes

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo ogólne, ale dobre dla początkujących, lub tych którzy chcą sobie lepiej uzmysłowić zasady gry itp.

Gratuluję ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

@UP

Eee co ?

Nie spamuj.

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...