Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarabianko

DvDLoptonP96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam pytanko. W jaki sposób teraz najszybciej zarobić? ^.^ Sprzedaż flax'ów już nie działa. Rozwijanie Skylabu jest długotrwałym zajęciem + przy tym też zużywa się kredki. Ostatnio bawię się w zarabianiu na aukcjach, kupuję przedmioty taniej, sprzedaje drożej. Jednak nie zawsze aukcje można wygrać i to jest ten minus. Jakieś pomysły? Propozycje? Dodam, iż moje uzbrojenie jest zbyt słabe, żeby iść na te "lepsze" mapki.

dpk1.png
Sygnaturka wykonana przeze mnie :3.

Opublikowano

Lataj leonem na x-3,4 dopóki nie dorobisz się chociaż 10 lf3 i full speed.
Zrób sobie misję na 200 sibelonów, jest za nią dużo kredek. Rób misje codzienne.
Skylab i tak rozwijaj bo to się zawsze przyda, nawet super FE 35lf4 itd. bez skylabu jest nieprzydatna, seprom zwiększa dmg o 60% co jest po prostu niezbędne na wylotach.
Jak się dorobisz FS Vegi z 10lf3 i jakimś irkiem to leć z jakimś klanem na kryśki (x6,7) i kubiki.
No i do przodu (:

7yo9.png

Opublikowano

Mam Vege, od razu po rejestracji była promocja 80% taniej za vege i 10 napędami także statek, i full speed mam (jak nie można skorzystać z takiej promocji...). Czyli tak czy siak muszę siedzieć na x-3/4. Co do misji na "sible" to ciężko będzie.

dpk1.png

Opublikowano

Mam Vege, od razu po rejestracji była promocja 80% taniej za vege i 10 napędami także statek, i full speed mam (jak nie można skorzystać z takiej promocji...). Czyli tak czy siak muszę siedzieć na x-3/4. Co do misji na "sible" to ciężko będzie.

No ja ci powiem że vege to można wygrac na aukcji za 10k :)

x

Opublikowano

Zbieraj kumpli z dobrymi statkami (lub dołącz do klanu który pomaga nowym) i jedziesz na cubiki.Ja dołączyłem jakiś czas temu do klanu byłem początkowy wspomógł mnie on około 100-200kk kredek zakupiłem wyposażenie (nie mówie tutaj o irkach itp.) po prostu leonek B02,kilka laserów LF3 i amunicja MCB-50,podwajacz ładowni i koledzy z klanu zaproponowali wypad na cubiki.W ten sposób w kjakiś tam czas (nie pamiętam ile dni) zakupiłem kilka irków/zapełniłem wyposażenie LF3/B02 i zacząłem wbijać poważanie i poziom.Dzięki im moje wyposażenie teraz to:

Statek goliath

5 irków i 3 flax

Wszystkie designy

15 LF3

8 B02 i 7 G3N-7900

robot naprawiający 4

Podwajacz ładowni

Teraz najprawdopodobniej zakupuje któryś ze statków Elite ;)

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

No ja ci powiem że vege to można wygrac na aukcji za 10k :)

Tak czy siak musiałem kasę na coś wydać, bo mi się kończył okres ważności konta więc wolałem na byle co aby tylko kasa nie przepadła ^.^.

Zbieraj kumpli z dobrymi statkami (lub dołącz do klanu który pomaga nowym) i jedziesz na cubiki.Ja dołączyłem jakiś czas temu do klanu byłem początkowy wspomógł mnie on około 100-200kk kredek zakupiłem wyposażenie (nie mówie tutaj o irkach itp.) po prostu leonek B02,kilka laserów LF3 i amunicja MCB-50,podwajacz ładowni i koledzy z klanu zaproponowali wypad na cubiki.W ten sposób w kjakiś tam czas (nie pamiętam ile dni) zakupiłem kilka irków/zapełniłem wyposażenie LF3/B02 i zacząłem wbijać poważanie i poziom.Dzięki im moje wyposażenie teraz to:

Statek goliath

5 irków i 3 flax

Wszystkie designy

15 LF3

8 B02 i 7 G3N-7900

robot naprawiający 4

Podwajacz ładowni

Teraz najprawdopodobniej zakupuje któryś ze statków Elite ;)

No to niezły klan Ci się trafił to trzeba przyznać. Ja jak dojdę do jakiegoś to ludzi może i dużo, ale mało aktywnych, strasznie mało.

dpk1.png

Opublikowano

Teraz na lewo ciężko zrobić kredki jedynym chyba jeszcze najlepszym sposobem jest klan kredkowy, ale trzeba poświęcić trochę czasu.

bugpointblack.png

Opublikowano

trzeba poświęcić dużo czasu na klan kredkowy .. żeby zrobić te co najmniej 20 kont ze skylabem co najmniej 7-8 lvle trzeba trochę czasu .. i na rozbudowę skylabu, zbieranie kredek na niego jak i na sprzedaż samych surek 2-3 razy dziennie ;p

Opublikowano

Cóż:

Solo:

- Leonek G1 i bijemy devo, siby o dziwo te alieny dają ładną ilość kredek :D

- Robisz klan kredkowy 5-10 osób ;] Jak lubisz się męczyć to 30

- Jak się dorobisz czegoś konkretnego (15 LF) licytujesz golca i idziesz na g2

- Klan kredkowy zostaw sobie aż nie będziesz mieć wszystkiego co da się wylicytować, w prawdzie na 2 gali

powinno Ci ładnie iść z dużych krysiek ale zawsze dodatkowy dochód...

- Skylab na głównym koncie full a na innych dobij do około 10 lvl. promeruim (500/1h).

* EQ sprzedaj zaraz po rozbudowaniu durianium i prometidu ;]

* Podobno nie warnują za multi ale lepiej nie bawić się tylko zmieniać proxę jak masz zmienne to masz bardzo

łatwo ponieważ wystarczy wyczyścić przeglądarkę :P

* Kupuj zawsze BB jak daje to za wolny przyrost to możesz spróbować na kontach golce ale

nie staraj się o to zbytnio, góra 1kk-5kk na kredkowym koncie ;]

Z kolegami:

Tutaj sprawa jest prostsza, koledzy są jak te sztuczne konta tyle że oni też muszą co nie co dostawać ;]

Zawsze staraj się licytować potrzebny sprzęt, nie ważne że nie przebijesz, ważne że trafi Ci się za tanioche

więc za przegrane aukcje oddają kredki ;]

pyhvh7E.png

Opublikowano

Witam.

Otóż mam pytanko. W jaki sposób teraz najszybciej zarobić? ^.^ Sprzedaż flax'ów już nie działa. Rozwijanie Skylabu jest długotrwałym zajęciem + przy tym też zużywa się kredki. Ostatnio bawię się w zarabianiu na aukcjach, kupuję przedmioty taniej, sprzedaje drożej. Jednak nie zawsze aukcje można wygrać i to jest ten minus. Jakieś pomysły? Propozycje? Dodam, iż moje uzbrojenie jest zbyt słabe, żeby iść na te "lepsze" mapki.

Siema. Miałem taki sam problem. Słabe wypo i skylab był dla mnie monnotonym zbijaniem kredek. Najlepiej spróbuj bić siby/devo ponieważ to bardzo opłacalne alieny na 1 gali i przedewszystkim kup leona. W 1d zarabiam ponad 5mln. I Pamiętaj że dostajesz zwrot kasy za aukcje więc nie musisz się niczym martwić. Myślę że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...