Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA przycina

rexio22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam nietypowy problem. GTA SA przycina mi na maks detalach w maks rozdzialce dla tej gry (1680 x 1050) i grajac na takim sprzecie jaki mam w sygnie, np jadac autem mam scinki. Cos tu jest chyba nie tak ;_; Macie jakies rady na to?

Sys. Winda 7 64bit Ultimate, GPU jak i RAM po OC sa stabilne.

BTW. Da sie jakos odpalic GTA SA w 1920x1080?

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Da się odpalić na tej rozdziałce. Tylko musisz moda z addonscity pobrać a szukać go teraz nie mogę :<. Też mam taki monitor w lapku. I Powiem ci, że ta roździałka jest już w budowana w SAMP i w MTA :P. W sumie. Nie wiem dlaczego ci to zacina. Powinno działać zajebiście. Być może to dlatego bo to stara gra. Możesz w ustawieniach graficznych draw distanse. (Odległość rysowania) Zmniejszyć. A i tak nie polecam ci granie w GTA SA na bardzo wysokich. To gorzej wygląda nić na Low. Naprawdę polecam ci grę na low. BO na B.wysokich. Jest tyle ''dodatków'' graficznych które są dupne np cienie. A jeśli grasz w SAMP-a lub MTA. To ci coś podpowiem. Jeśli się ścigasz potrzebujesz najwięcej FPS-ów. Bo wtedy jedziesz szybciej. Podsumowując graj na LOW o wiele bardziej konfortowo.

Opublikowano

Gram na SP, do multi mnie jeszcze nie ciagnie :) Sam jestem zdziwiony dlaczego tak jest. Anyway. Moglbys napisac dokladnie jak zrobic zeby odpalic w 1080p ? Bylbym wdzieczny bardzo :)

Btw. Moze ktos jeszcze ma jakies pomysly dlaczego tak przycina?

Opublikowano

Hah wielkie dzieki odpalilo sie w 1080p. Mialem troche problemow zeby to ogarnac ale metoda prob i bledow jakos dalem rade. Szczerze mowiac wielkiej roznicy nie zauwazylem :) Anyway. Wielkie dzieki.

@UP

Tez o tym czytalem ze ogolnie posiadacze w7 maja problemy z ta gra.

@EDIT

Temat do zamkniecia. Pomoglo zmniejszenie detali i odleglosci rysowania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...