Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalic tego BoL'a...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciaglem BoL'a, zrobilem konto, zalogowalem sie.

Dodalem skrypt do lissandy sciaglem go najpierw w notatniku, skopiowalem caly i wkleilem do bola zapisalem. Wchodze do gry pisze w prawym dolnym rogu bol success a w grze nic, ani pod spacja ani pod shiftem, jak i zoom hack nie dziala...

Daje limit like, i 5*

Krok po kroku jak ktos mi napisze jak dokladnie to zrobic, lub da vTuta po polsku i w miare zrozumialego. Jak odpalić to cholerstwo... nie rozumiem poradnika Anonymousa dlatego prosze kogos innego o wytlumaczenie.

Opublikowano

bol dla free userow jest offline , zaczekaj do jutra moze zadziala

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Slyszalem o lasthitowaniu, combo, kupowaniu buildu dla champa ktorym gramy, teleportowaniu sie do wardów i wiele wiecej. A sciaglaem dzisiaj wchodze do gry i widze tylko combo, i to nie pełne, bo na przeciwniku uzywa skili oprocz ulta. Zoom hack przydatny, powie ktos jak nie ktorzy pod T maja burst pod shiftem cos, bo ja mam tylko jakies menu nawet nie wiem co tam ustawic?

Opublikowano

Ten BoL dodaje co oprocz combo? Bo jak narazie widze na Jaxie tylko combo pod spacja robi i skini mozna zmienic cos wiecej ten syf dodaje?

Kółka jakies widze jedynie, nie wiem co wy wydzicie w tym bocie, spacja i tyle xD

W tym "syfie" można ustawić tak że focusuje Ci pewną postać i wywala na nią full combo.

Może też za Ciebie Last Hitować z tego co ja używam.: )

Opublikowano

masz opcje kiedy trzymasz "Shift"

a do lasthita trzeba mieć specjalnego skrypta.; ) ja mam skrypta specjalne na ADC gdzie Last Hituje i Combo wali niezle "na Vayne jest najlepsze"

Opublikowano

W ustawieniach Bola. Musisz wejść do gry, zacząć ją i przytrzymać shift wejść w te opcje gdzie jest ta funkcja wybrana przez cb kliknąć na nazwe funkcji i wybrać klawisz, który chcesz.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...