Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Srebro, a zmiana regionu

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostaniesz dywizje na podstawie twojego mmr. Jeżeli masz np dużo więcej lostów niż winów, to wywali cię jeszcze do bronzu.

League of Legends

Opublikowano

Niekoniecznie stracisz, tak jak napisała Arkadia dywizje są przydzielena na podstawie MMR. Tzn. Trafisz do dywizji której średnie MMR będzie najbliżej twojego aktualnego na West. Jeżeli nie siedzisz w V dywizji z masą przegranych to przy transferze z Easta na West powinieneś co najmniej ją zachować albo nawet nieznacznie awansować.

Opublikowano

* Po transferze spadłem z platyny 5 do Gold 4 przez to, że wychodziłem z kolejek mając przy tym -113 punktów. Przez niskie elo. <czytaj niżej>

* Najlepiej się przenieść, gdy jesteś w dywizji jakiejkolwiek 1-2-3 ponieważ jak będziesz miał 5 możesz spaść np. ze srebra do brązu. <czytaj niżej>

* Po przeniesieniu będziesz musiał rozegrać jedną rozgrywkę rankingową, aby wrzucili Cię do jakiejś ligii. Zostanie przyznana nowa nazwa.

* IP | Runy | Postacie - wszystko zostanie zachowane.
* Masterki od nowa będziesz musiał zrobić.

^ To skopiowany post z innego tematu.

Co do pytania, najlepiej jak będziesz w SIII albo SII wtedy będziesz miał pewność, że nie spadniesz z niego. W moim przypadku po przeniesieniu wystarczy zagrać JEDNĄ grę i zostaniesz przydzielony. Czasami to dwie dywizje niżej, czasami niżej.

Nie wiem co za ludzie się bzdur nasłuchali, ale ja po przeniesieniu ani honoru i ramki z 5v5 nie straciłem, ani z yoloQ

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

* Po transferze spadłem z platyny 5 do Gold 4 przez to, że wychodziłem z kolejek mając przy tym -113 punktów. Przez niskie elo. <czytaj niżej>

* Najlepiej się przenieść, gdy jesteś w dywizji jakiejkolwiek 1-2-3 ponieważ jak będziesz miał 5 możesz spaść np. ze srebra do brązu. <czytaj niżej>

* Po przeniesieniu będziesz musiał rozegrać jedną rozgrywkę rankingową, aby wrzucili Cię do jakiejś ligii. Zostanie przyznana nowa nazwa.

* IP | Runy | Postacie - wszystko zostanie zachowane.

* Masterki od nowa będziesz musiał zrobić.

^ To skopiowany post z innego tematu.

Co do pytania, najlepiej jak będziesz w SIII albo SII wtedy będziesz miał pewność, że nie spadniesz z niego. W moim przypadku po przeniesieniu wystarczy zagrać JEDNĄ grę i zostaniesz przydzielony. Czasami to dwie dywizje niżej, czasami niżej.

Nie wiem co za ludzie się bzdur nasłuchali, ale ja po przeniesieniu ani honoru i ramki z 5v5 nie straciłem, ani z yoloQ

To niżej, czy niżej, bo nie wiem.

@top

Przenieś się mając jakieś s2-3, bo jak masz 4-5 może (przy niskim MMR) przerzucić do Bronze.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

jeżeli chodzi o transfer west-east mnie cofnęło o ligę. Ale znowu jak przenisołem sie na ruskich to wyje*ało mnie nie dosyć że do bronze, to jeszcze III byłem silver III.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...