Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porsche 911 Carrera S

***Albercik***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poznać Waszą opinię na temat samochodu Porsche 911 Carrera S, ponieważ zastanawiałem się nad kupnem tego samochodu. Teraz kosztuje on 3000 SB. Chciałbym wiedzieć, czy mi się opłaca to robić i czy będzie można edytować tuning.

Dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Tak, za taką cenę się opłaca.

Mam go i stuningowany do klasy S świetnie tam sobie radzi.

Ma bardzo dobre nitro, niezłe przyśpieszenie i dużą prędkość maksymalną.

Prowadzenie też jest super, jak niemal we wszystkich Porsche.

Na pewno do tego wozu można kupić 1 lub 2 bodykity, do tego jeszcze spoilery i maski.

Może i na papierze przegrywa z Zondą Cinque, Aventadorem, ale jak umiesz jeździć to i z nimi sobie poradzisz.

Opublikowano

Ja polecam Ci bardziej za 2800 gt2 997 porsche jest o niebo lepsze i jest w czołówce kl.A

carrera s nie dorównuje gt-2 997

93988298266825447943.png

Opublikowano

Żeby testowac na CarChangerze to też trzeba miec części w którymś z aut...

Jeżeli masz dużo aut i masz juz najlepsze auta (takie jak gt2 997, Aventadora albo F1)

to możesz kupić porsche a jeżeli nie, to nie polecam, w klasie A raczej bubel w S troszke

brakuje mu mocy do czołówki.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nic temu autku nie brakuje , mam go w S , świetnie sobie radzi jak ktoś potrafi jezdzić ogołem . Nie samym Aventadorem i F1 się wygrywa :>

Opublikowano

911 Carrera S ma fabrycznie lepsze średnie niż GT2 (997), co po tuningy się chyba znacznie nie zmieni. Mi zależy najbardziej na przyspieszeniu i pr. maskymalnej.

@Edit

A może pokusić się o 911 GT3 RS 4.0 z klasy S? Albo zwykły GT3 z A?

Opublikowano

Gt3 4.0 bylo z kodu na 10k likow od ruskich , więc go nie kupuj . Ten drugi GT3 RS to w dalszym ciągu mistrz klasy S , niektorzy nim jeżdża i wiem ze po dobrym tuningu Zonda pozostaje w tyle .

Opublikowano

Kup jak uważasz . Jestem fanem Porsche , ale z tych aut co wymieniles to GT3 RS 4.0 będzie najlepsze . Ew. nie wiem czy Carrera S jest tańsza i o ile , jak możesz to napisz bo nie mam dostępu do nfs'a .

Opublikowano

Nie bierz GT3 RS 4.0, jest znacznie słabsze od zwykłego GT3 RS.

Zwykłe GT3 RS jest jednym z najlepszych wozów w grze na kręte trasy i z powodzeniem można nim wygrywać w klasie S.

Opublikowano

Tak, to najszybszy wóz z czwórki, którą podałeś.

Carrera S jest też dobra do klasy S, ale GT3 RS jest trochę lepsze.

GT2 (997) to wóz do klasy A, jeśli szukasz auta do tej klasy to polecam.

GT3 RS 4.0 to gorsza wersja GT3 RS.

O dziwo 4.0 jest całkiem niezłe na dragi, zrobiłem sobie ten wóz pod tą konkurencję, bo i tak mam już zwykłe GT3 RS i parę dragów 4.0 wygrałem.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu brał GT2 997. Jest to auto na podium klasy A i można nim wygrywać w klasie A bez problemu.

Nie ma aut od niego lepszych więc masz tu pewność, że masz auto, w które mozesz włożyć najlepsze części.

Jak kupisz Porsche do klasy S, to ciągle będziesz przegrywał z F1 z Veyronem czy z Aventadorami, bo aut w klasie S

jest bardzo mało więc ciężko Ci będzie trafić trasę na której nie będzie któregoś z wymienionych aut.

Na pewno wybór jest pomiędzy GT3 RS a GT2 997. Pozostałe Porschaki bym sobie odpuścił :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

A ja mimo wszystko poleciłbym GT3 RS. Mam go od niedawna [ zresztą zacząłem grać jakieś 4-5 dni temu ] i powiem, że nie mając najlepszych części to jeździ mi się bardzo dobrze. Może nie jestem na pierwszej czy drugiej nocie, ale na 3 czasami się łapię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...