Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki to plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki to jest plugin, gdzie ustala się jakieś miejsce czy jakoś tak i moby czy zwierzęta z tego wylatują. Tak jak na innych serwerach że jest duża świnia i zamiast czekać aż się ze spawnuje parę świń to odrazu wylatują. Nie wiem dokładnie jak to napisać...

Loffciam Minecraft <3

Opublikowano

Bo widziałem na takim serwerze mchc.pl że jest lawa w powietrzu i nie było żadnego spawnera i co 1-2 sek. spamowały się świnie. tylko że jak ten plugin się nazywa...

Loffciam Minecraft <3

Opublikowano

Możliwe jest to do uzyskania poprzez odpowiednie ustawienie przedłużaczy na odpowiednią ilośc sekund, podpiąć zegar i masz. Zabudować posągiem świnki i gotowe.

Opublikowano

Wciaz gadacie glupoty to jest plugin ktory to robi wijcie na serwer i zobaczycie a nie nabijacie se posty kazda odpowiedz ta sama i wez tu cos wywnioskuj normalnego skoro all odp takie same. A do plugina to nie wiem ale cos to moze jest na niewidzialne bloki np. Command blok tam jest na niewidce :-)

Opublikowano

Możliwe, że jest to autorski plugin. Lepiej zrobić posąg świnki i tak jak

kolega powiedział tłoki z trawą i spawnery, po co się bawić w co innego ;)

mystone_sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...