Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting z testowymi serwerami?

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje jakiś hosting z darmowymi serwerami do minecrafta? na craftshell już nie mogę założyć serwera testowego na 24 h a na servhost można mieć na 1.5.2 serwer.. a chciałbym sobie z kumplem popykać.Przez Hamachi nie ma mowy ja mam wifi a gdy włącze hamachi do wtedy mnie wywala z neta no i niestety.. :/ d;atego szukam jakiegoś hostingu z serwerami testowymi min 5 godz

Opublikowano

Polecam ci sored.pl jest tani, platnosci sms i nie ma lagow.

Mialem tam serwer 120 modow przy 2gb ramu, przy 30+ osob normalnie dziala.

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

nie chcesz kupować serwera to załóż na kompie, bo nie wiem czego ty już chcesz? Freeservers nie dobre(pewnie nie masz premium, 2 zł to nie jest jednak tak dużo -.-), nie chcesz kupować serwera... Myślisz,że za darmo ci dadzą?

Bez reklam fb

Opublikowano

Ehhh.. mam premium zapraszam na mój nick.. azusekpl crafthost miałem ale już więcej nie mogę testować a kumpel nie ma premium i dlatego nie chce żadnego hostingu co trzeba mieć premium na serwer testowy. Na kompie nie postawie ponieważ mam wifi a jak wiadomo hamachi styka się z wifi no i rozłącza neta tzn nie mam wifi..

Opublikowano

to może tak wszystko będzie darmowe i zacznijmy się cieszyć?

2,46 za 8 slotów to nie jest tak wiele, chyba że stać Cię na komputer ale na doładowanie już nie.

Bez reklam fb

Opublikowano

Ale widziałem kiedyś jeden post na tym forum jak jeden użytkownik reklamował swoją firme że serwery były za darmo ale były duże ograniczenia ale było za darmo :)

Opublikowano

Więcej widocznie nie ma. Jest jakiś hosting, link do tematu masz tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/999530-innedarmowy-hosting-serwerow-minecraft-odemnie/

pewnie o to ci chodziło. Więcej nie ma hostingów które by sprostały Twoim oczekiwaniom. Freeservers Ci się bugguje a nie masz 2,46 zł żeby opłacić serwer, ale na chipsy/colę już masz. Są jakieś darmocrafty mandziocrafty ale więcej zabulisz niż za zwykły serwer i na 98% nie dostaniesz. Spróbuj:

lub:

gratisserver.nu

Jak te też Ci się nie podobają to masz zbyt duże wymagania - chcesz aby za darmo dali Ci od razu 1 GB RAMu, żeby wszystko było darmowe i w ogóle?

Bez reklam fb

Opublikowano

Dobra dzięki wszystkim za odpowiedzi ;)

Murzyn jak postawić niby na kompie skoro pisałem już 2 razy że hamachi nie dam rady bo mam wifi.. a wifi styka się z hamachi no i przez to neta nie mam..

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem teraz hosting na Fiberhost.pl i zrezygnowałem po 10 dniach... Ponieważ miałem wielki problem z silnikiem MCPC+ 1.7.2, nie chciał się uruchomić, pomoc techniczna nie odpisała, na moje pytanie co mogę z tym zrobić, dla tego nie polecam... Osobiście od wielu lat mam na pukawka.pl jedyni odpisują w ciagu 24h na każde pytanie, nie ma że nie odpiszą, jak nie odpiszą, to będą dzwonili na nr tel podany. Cena 1.7 za slot. ja osobiście kupuje opcję pamięci ram.

5255055987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...