Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co lepiej isc

keleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 to nie w dziale Media takie temat, mam nadzieje, że mod przeniesie.

Po 2 nie wiem co lubisz. Najlepiej jak sam zagrasz tym i tym, także zbadaj obydwa.

Kw1S ma bardzo dobre działo (122mm), jedyny minus celność i ładowanie (chociaż teraz celność to pryszcz). Ogólnie dosyć mobilny, ale także nie trudny do przebicia.

T-150 jest wolniejszy ale też twardszy. Działo masz do wyboru 107mm lub 85mm. To już zależy od cb.

Opublikowano

KV-1S idealny czołg na kompanie, chyba będzie w top3 6t :D

Działo 122mm, które zabiera ponad 400dmg jednym strzałem ( is-6 ma te same, tylko lepsze ładowanie :c).

T-150 twardszy, ale za to mniej mobilny, no i gorsze działo.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Zdecydowanie kv-1s. Mobilniejszy, przyjemniejszy. All scouty na strzała idealny na kampanie. Potem droga do is-7 też bardzo przyjmena.

Opublikowano

mój wymaksowany KW-1S przeladowuje 4 sekundy dluzej od T-150 bez zalogi 100%.

(oba z dosylaczami itp.)

Moim zdaniem oba są warte expienia, oba świetne czołgi, lecz działo T-150 jest lepsze i pancerz również. mobilność nie jest zła.

warto w oba, ale w T-150 iść lepiej przez KV-2 ;P

shoob.png

Opublikowano

mój wymaksowany KW-1S przeladowuje 4 sekundy dluzej od T-150 bez zalogi 100%.

(oba z dosylaczami itp.)

Moim zdaniem oba są warte expienia, oba świetne czołgi, lecz działo T-150 jest lepsze i pancerz również. mobilność nie jest zła.

warto w oba, ale w T-150 iść lepiej przez KV-2 ;P

Działo T-150 lepsze od KV-1S ? ;oo

KV-1S ma najlepsze działo z czołgów ciężkich na 6 t, czołgi z 8 t mają nawet takie działko ...

UggNk9.gif

Opublikowano

Działo T-150 lepsze od KV-1S ? ;oo

KV-1S ma najlepsze działo z czołgów ciężkich na 6 t, czołgi z 8 t mają nawet takie działko ...

7 mm różnicy penetry.

jak mówisz o ISie 6, przypomnę o KW-5

:)

3.75 strzałów ma minutę można podrasować do ok... 4.3 strzała na minutę...

A 5.88 strzałów na minutę od T-150 można podrasować do niezłej szybkostrzelności... (prawie 6.8, może).

Celność 107mki T-150ki też jest większa z tego co pamiętam, a różnica 90 dmg przy takiej różnicy szybkostrzelności to żart ;)

Nie zapomnijmy też, że to rosyjski czołg i strzały ponad średnią to rarytas.

shoob.png

Opublikowano

Up:
I tylko 90 obrażeń mniej c'nie ? xD

Jak już mówisz o penetracji to o dmg też dodaj ;)

107 mm ZiS-6 54. 300 / 300 / 360 KM 167 / 219 / 54 mm działo t-150

122 mm D-2-5T 26 390 / 390 / 465 KM 175 / 217 / 61 mm działo kv-1s

Co tym wywnioskowałeś ? Że KW-5 ma dupne działo z T-150 z 167 penetracji i 300dmg ? xD

UggNk9.gif

Opublikowano

//pewnie nie zauważysz, bo edytowałem w jednym momencie co ty napisales, wiec pisze B)

//przeliczylem damage na minute.T-150 ma ok 300 dmg na minute wiecej.Bez podrasowania na dosylaczu, wentylacji i BiA ktore maja na KW-1S mniejszy skutek niz na T-150 :)

shoob.png

Opublikowano

3.75 strzałów ma minutę można podrasować do ok... 4.3 strzała na minutę...

A 5.88 strzałów na minutę od T-150 można podrasować do niezłej szybkostrzelności... (prawie 6.8, może).

Celność 107mki T-150ki też jest większa z tego co pamiętam, a różnica 90 dmg przy takiej różnicy szybkostrzelności to żart ;)

Nie zapomnijmy też, że to rosyjski czołg i strzały ponad średnią to rarytas.

Celność teraz jest prawie taka sama ...

Co z tym dmg na minute jak kv-5 np nie jest w stanie przebić dobrze ustawionej 8?

7 penetracji robi różnicy na takich t.

Działo 122mm strzela mniej więcej po 450.

Więc, też jest różnica.

UggNk9.gif

Opublikowano

Celność teraz jest prawie taka sama ...

Co z tym dmg na minute jak kv-5 np nie jest w stanie przebić dobrze ustawionej 8?

7 penetracji robi różnicy na takich t.

Działo 122mm strzela mniej więcej po 450.

Więc, też jest różnica.

hahhhahaahha.

nie.

KW-1S 3/4 strzałów idzie po 360 dmg.

Poza tym, co do KW-5 a IS-6 , nie masz co gadac, bo KW-5 jest na T8 a ty po prostu czepiales sie ze na T8 nie ma dzial jak z T-150.

//jak dla ciebie 167 to malo na T8, przykre, bo stockowy T28 prot ma dzialo 170 mm penetracji, na dodatek jest mułowaty i ma mniejszy dmg.

A grało mi sie przyjemnie. Przykre?

shoob.png

Opublikowano

Up:

A IS-6 to może 9 t ? xD

Jak chcesz to, możemy 1 vs 1 na treningowej :> Ja Is-6, a ty tym swoim kv-5 jak mówisz, że 167 przebije mnie od przodu :D

Jak mnie umiesz przebić pancerza kv-1s to zdajesz te marne 360 dmg :D

Ja is-6 katam po 450 8t a to to samo działo :)

Topic:

Dalej jestem za kv-1s :D

UggNk9.gif

Opublikowano

Up:

A IS-6 to może 9 t ? xD

Jak chcesz to, możemy 1 vs 1 na treningowej :> Ja Is-6, a ty tym swoim kv-5 jak mówisz, że 167 przebije mnie od przodu :D

Jak mnie umiesz przebić pancerza kv-1s to zdajesz te marne 360 dmg :D

Ja is-6 katam po 450 8t a to to samo działo :)

Topic:

Dalej jestem za kv-1s :D

1. nigdy nie napisałem że mam KW-5

2. nie nazwę cię tak jak cię nazwać chcę bo nie chcę kolejnego bana za obrazę

3. hahhahhahahahh jak ty chcesz utrzymywać poziom dyskusji jak nie umiesz nawet grać w tą grę.

uważasz że dmg zadany zależy od tego gdzie strzelisz??? xDDDDD

BEKA

////jak masz kid moda to chyba przydała by się też umiejętność trzeźwego myślenia.

shoob.png

Opublikowano

Co ma kurwa kompania do zastosowania praktycznego na randomkach???

T-150 ma lepsze działo od KV-1S: lepszy DPM, celność "na papierze" niby lepsza minimalnie, ale w praktyce jest zdecydowanie lepsza. Penetracja - co ty pierdolisz, że 167 to mało na T8, a 175 to już dużo??? Gunwo! Ja BDRem na T8 z penetracja 135 jakoś 2200dmg wyciągnąłem. Tylko trzeba wiedzieć gdzie strzelać. W tym przypadku - dla ciebie to chyba trudne.

Mobilność - Wszyscy się zachwycają jakie to KV-1S mobilne, a T-150 jest niewiele mniej mobilny.

Ja swoim KV-1S jak strzeliłem za 400 to cieszyłem się. Ten czołg strzela "taaaaaaaak często" powyżej kreski, że ja pierdykam. T-150 przynajmniej większość strzałów ma przy kresce.

KV-1S epic nerf za kilka update : rozdzielenie na KV-85 (T6)(wasze historyczne KV-1S) i na KV-122 (T7)(KV-85 z wieżą ISa-2 i działem 122mm)

Nie zapominajmy o czymś - Co co kurwa da 7 pene na tym Tierze? Na tym tierze to 130 wystarcza, a ty mi pierdolisz, że 167 to za mało (tak przynajmniej wywnioskowałem z twoich wypowiedzi).

PS - twój "boski" IS-6 ma równie gównianą penetrację co KV-5 - skoro IS nie przebije Pershinga (MED) to IS-6 tak samo. w tej chwili sam się zestrzeliłeś. KV-5 nie przebije dobrze ustawionego T8 - IS-6 tak samo. IS-6 nie przebija stojącego na wprost żadnego T8 HT, więc o czym my gadamy?

Opublikowano

Co ma kurwa kompania do zastosowania praktycznego na randomkach???

T-150 ma lepsze działo od KV-1S: lepszy DPM, celność "na papierze" niby lepsza minimalnie, ale w praktyce jest zdecydowanie lepsza. Penetracja - co ty pierdolisz, że 167 to mało na T8, a 175 to już dużo??? Gunwo! Ja BDRem na T8 z penetracja 135 jakoś 2200dmg wyciągnąłem. Tylko trzeba wiedzieć gdzie strzelać. W tym przypadku - dla ciebie to chyba trudne.

Mobilność - Wszyscy się zachwycają jakie to KV-1S mobilne, a T-150 jest niewiele mniej mobilny.

Ja swoim KV-1S jak strzeliłem za 400 to cieszyłem się. Ten czołg strzela "taaaaaaaak często" powyżej kreski, że ja pierdykam. T-150 przynajmniej większość strzałów ma przy kresce.

KV-1S epic nerf za kilka update : rozdzielenie na KV-85 (T6)(wasze historyczne KV-1S) i na KV-122 (T7)(KV-85 z wieżą ISa-2 i działem 122mm)

Nie zapominajmy o czymś - Co co kurwa da 7 pene na tym Tierze? Na tym tierze to 130 wystarcza, a ty mi pierdolisz, że 167 to za mało (tak przynajmniej wywnioskowałem z twoich wypowiedzi).

PS - twój "boski" IS-6 ma równie gównianą penetrację co KV-5 - skoro IS nie przebije Pershinga (MED) to IS-6 tak samo. w tej chwili sam się zestrzeliłeś. KV-5 nie przebije dobrze ustawionego T8 - IS-6 tak samo. IS-6 nie przebija stojącego na wprost żadnego T8 HT, więc o czym my gadamy?

Wooo next hejt ...

Jedni wolą T-150 inny KV-1S co poradzisz ? ;)

Jak byś poczytał to byś wiedział, że chodziło mi o IS-6 175 pene a KV-5 167 pene ... Na 8t dosyć ma to znaczenie, chyba że wiesz gdzie strzelać, co na odległość i tak Ci nic nie da ...

Człowieku jak nie wiesz, że jest takie coś jak "week spot" to proszę Cie nie pisz :) Nie przebije żadnej 8 ? A to ciekawe, nie wiedziałem wiesz ? Ogl nie mam zamiaru wdawać się w jakieś dziwne hejty/dyskusje :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Wooo next hejt ...

Jedni wolą T-150 inny KV-1S co poradzisz ? ;)

Jak byś poczytał to byś wiedział, że chodziło mi o IS-6 175 pene a KV-5 167 pene ... Na 8t dosyć ma to znaczenie, chyba że wiesz gdzie strzelać, co na odległość i tak Ci nic nie da ...

Człowieku jak nie wiesz, że jest takie coś jak "week spot" to proszę Cie nie pisz :) Nie przebije żadnej 8 ? A to ciekawe, nie wiedziałem wiesz ? Ogl nie mam zamiaru wdawać się w jakieś dziwne hejty/dyskusje :)

Goddammit mowimy o działach T-150 i KV-1S , a nie o tych czołgach.

I nie mowilem nic na temat tego ze IS-6 jest gorszy od KV-5 (ale jest)

Na dodatek... na jaką odległość? to czołgi do walki w zwarciu i bicia od boku.

I jeżeli kłócisz się o 8 penetracji to chyba ty nie wiesz co to weakspot (ba, nawet nie potrafisz tego poprawnie napisać).

Jak to możliwe, że osoba bez umiejętności myślenia ma kid moda...

beka

shoob.png

Opublikowano

Prawda jest taka, że jak wszedł Kw1S to nikt nim nie grał. Nagle ktoś odkrył, że jest suuuper bo ma pierdzielnięcie i zaczął się wielki szał, jaki to S jest ekstra... Tak naprawdę to takie T-150 lub M6 spokojnie się ze sportem rozprawia. Jednakże takiego pierdzielnięcia nic nie zastąpi.

Opublikowano

Prawda jest taka, że jak wszedł Kw1S to nikt nim nie grał. Nagle ktoś odkrył, że jest suuuper bo ma pierdzielnięcie i zaczął się wielki szał, jaki to S jest ekstra... Tak naprawdę to takie T-150 lub M6 spokojnie się ze sportem rozprawia. Jednakże takiego pierdzielnięcia nic nie zastąpi.

"Stockowo" przeładowywuje 16 sekund na załodze 100% , a cebulaki i tak uważają, że OP, mimo , że KW-2, T-150 i M6 go zjadają B)

Nie wiem skąd się ten szał na "rosyjskie OP czołgi" wziął , szczególnie na KV-1S.

Owszem, są fajne, ale bez przesady.

//Jugens i tak nie potrafi myśleć B)

shoob.png

Opublikowano

Up:

Myślisz, że hejtowanie mnie da Ci coś ? Wręcz przeciwnie, pokazujesz swoją inteligencje.

Każdy się może pomylić, gdy coś piszę ( chodzi mi o te "week spot" bo źle napisałem ) bez przesady ...

Ty wielki pan nigdy się nie mylisz ?

Każdy ma własne zdanie, ale ty musisz mieć te, które jest najważniejsze ? Nie kolego, do takich nie należysz, każdy jest równy :)

Jeśli dalej masz masz zamiar mnie hejtować, w każdym napisanym przez Ciebie poście to piona powodzenia, ale mnie to jakoś nie rusza ;)

Ty wolisz sobie tego T-150 to sobie go kochaj, uwielbiaj Mi to nie przeszkadza, każdy ma inne zdanie.

Topic: Dalej za KV-1S, dla mnie najlepsza 6 ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Up:

Myślisz, że hejtowanie mnie da Ci coś ? Wręcz przeciwnie, pokazujesz swoją inteligencje.

Każdy się może pomylić, gdy coś piszę ( chodzi mi o te "week spot" bo źle napisałem ) bez przesady ...

Ty wielki pan nigdy się nie mylisz ?

Każdy ma własne zdanie, ale ty musisz mieć te, które jest najważniejsze ? Nie kolego, do takich nie należysz, każdy jest równy :)

Jeśli dalej masz masz zamiar mnie hejtować, w każdym napisanym przez Ciebie poście to piona powodzenia, ale mnie to jakoś nie rusza ;)

Ty wolisz sobie tego T-150 to sobie go kochaj, uwielbiaj Mi to nie przeszkadza, każdy ma inne zdanie.

Topic: Dalej za KV-1S, dla mnie najlepsza 6 ;)

Nie mówię o tym week spocie, tylko o całokształcie twoich postów ;)

Mógłbym to przenieść na PW, ale i tak nie zrozumiesz B)

//still, przyjemniej gra mi sie KV-1s'ką, tyle, że T-150 ma lepsze działo B)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...