Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Vip Hack

1234aaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a takie pytanko mam :) jak kupiłeś tego vipa ?

Na stronie sirosixa piszesz w prywatnej wiadomości do niego o prośbę vip hacka, on podaje Ci warunki, płacisz bodajże 10 euro za 40 dni hacka i on Ci daje paczkę.

@Top

Proszę mi powiedzieć jaki ten temat ma sens? Chcesz się pochwalić, że kupiłeś viphacka? Czy mamy Ci dać rozwiązanie na to, że SiroSix nie odpisuje? Jeżeli tak to SiroSix po trzech godzinach Ci nie odpisuje, gdyż nie jest robotem i nie siedzi 24h na dobę na komputerze :-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przypuszczam, że z jakiegoś terminalu płatniczego w Niemczech... A tak poważnie, zapytaj się go czy nie przyjmie paysafecard'a z polskiego terminalu z tym, że z kodem nie na złotówki, a na euro.

No chyba, że już tak zrobiłeś to moja druga część odpowiedzi nie ma sensu. ;)

Opublikowano

Już wiem jak ci pomóc. Wystarczy, że wejdziesz na niemiecką stronę paysafecard i zakupisz kartę online. ;)

https://www.paysafecard.com/de-de/?gclid=COKvzarv7bgCFQpZ3godwVYAkg

> paysafecard kaufen > Online Shop

Dziwne jest dla mnie to, że na naszej, polskiej stronie paysafecard nie ma opcji "Online Shop", ale gdy wejdzie się na niemiecką i przejdzie do tej opcji to przy zakupie w wyborze języka jest polski. >.<

Opublikowano

napisalem napisac tylko niemieckie

napisal tylko niemieckie i nw jak to zrobic

Zobacz w sklepie Kaufland, Aldi czy nie masz niemieckich psc, w euro :P

Chodzi mi tylko o walutę pewnie, EURO

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...