Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak odzyskać ?

władca10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś padłem w becie nwm czemu ale miałem tylko jak postawiłem ją 1 życie czy da się odzyskać jakoś te 2 życia ?

Opublikowano

Nie da się odzyskać żyć we wrotach. Możesz natomiast odzyskać całe wrota po stracie, jeśli odpowiednio napiszesz specyfikację zdarzenia (czyt. nie tak jak było na prawdę lecz zgodnie z zasadami (poszukaj: jak napisać prośbę o zwrot wrót))

7yo9.png

Opublikowano

Najpierw odczekaj 24h jeśli to było z ich winy wrota po tym czasie sami zwrócą jeśli tak się nie stanie pisz do nich i opisz problem własnymi słowami a nie szukaj gotowców. Nie ubliżaj i pisz prawdę a odzyskasz wrota.

bugpointblack.png

Opublikowano

Najpierw odczekaj 24h jeśli to było z ich winy wrota po tym czasie sami zwrócą jeśli tak się nie stanie pisz do nich i opisz problem własnymi słowami a nie szukaj gotowców. Nie ubliżaj i pisz prawdę a odzyskasz wrota.

No to też piszesz koledze nie prawdę dzisiaj rozmawiałem z kumplem stracił gamme napisał do bp (prawdę) że wszystko mu działało czat itp tylko że niemógł latać tatkiem i że to napewno nie z jego winy a bp odpisało że mu nie zwrócą wrót bo to nie jest z ich winy :) więc ja pisze zawsze tak albo podobnie

Witam

straciłem wrota takie i takie na fali takiej i takiej niebyło to z mojej winy ponieważ dostałem takiego laga że nic zrobić nie mogłem spotkałem się z takim czymś pierwszy raz Prosił bym o zwrot tych wrót ponieważ to naprawdę nieybło z mojej winy

Dzięki i życze miłej pracy

Ja zawsze to pisze i zawsze działa :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...