Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się kupować kk na allegro?

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz już kupiłam kk, wszystko ok, doszły i rozpoczęłam zakupy. To było ok rok temu, pomimo, że brat mi wlazł na konto i pisał sobie na chacie ogólnym i famowym, że kk kupił i wg, nie dostałam bana o.O? Czemu? Potrzeba jeszcze jakiś dowód? o.O Jeśli tak to jest niewykonalne xD
Nie chodzi czy się opłaca w sensie, że kupując kk bd lamerem nie umiejącym zbierać, ale potrzebuję szybko kasy, a to się bardziej opłaca niż ND.

Opublikowano

Bana dostałaś za to, że ktoś Ciebie zgłosił, bo kupiłaś pieniążki, GM'owie sprawdzają logi czy coś i już, nie wiem jak to u nich tam działa.

Jeśli już chcesz kupić pieniądze w NosTale to kupuj i sie nie chwal.

I tak bardziej się opłaca niż ND, bo za 30 ND masz bodajże 2kk. Za 50 ND płacisz 20zł, a za 20zł np. na serverze Avalon zakupisz 10kk.

Lepiej w sumie zarobić samemu niż ryzykować.

Opublikowano

Bana dostałaś za to, że ktoś Ciebie zgłosił, bo kupiłaś pieniążki, GM'owie sprawdzają logi czy coś i już, nie wiem jak to u nich tam działa.

Jeśli już chcesz kupić pieniądze w NosTale to kupuj i sie nie chwal.

I tak bardziej się opłaca niż ND, bo za 30 ND masz bodajże 2kk. Za 50 ND płacisz 20zł, a za 20zł np. na serverze Avalon zakupisz 10kk.

Lepiej w sumie zarobić samemu niż ryzykować.

To nie jest ryzykowanie.

Jak robisz nupy , np 1 dziennie, to w miesiac , bez przerw, mozesz sie dorobic 900 nd. za 900 nd, zalozmy, zarobisz 63 kk, za pudla po 7 kk. Kazde kk sellasz 1 po 2 zl , i masz zarobek 126 zl w miesiac,co dla nastolatka, ktory prawnie zarabiac nie moze, jest super oferta.'

Dobry sposob aby nie zarobic bana przy handlu duza iloscia kasy , zarowno kupujac kk, jak i przekladajac z nupa 1 lvl na glowne konto.

Daj jakikolwiek itemek w handlu, np 1 warzywo. Gameforge widzi kazdy "pusty" handel i zazwyczaj jak dostanie po tym sprawdzeniu zgloszenie banuje sprawców.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...