Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarny ekran

imbka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem w postaci czarnego ekrany po kliknięciu "play"( widać tylko strzałkę z gry oraz słychać muzykę). Wcześniej miałem także odrazu czarny ekran jeszcze na luncherze ,ale zmiana języka na angielski pomogła w tym przypadku. Mój system to win xp 32bit, oraz ogólnie to jest mój starym komp. (dual core, gt 9800) niedawno po formacie, możliwe że może jeszcze jakiś sterowników brakuje, obecnie motałem z ster do karty graf, flash player & adobe air, ie 8 jak i samo chrome oraz ściągałem bezpośrednio pliki do wypakowania z tematu z tego forum gdzie "czorny ekran" występował już w luncherze. Nic z tych rzeczy nie pomogło oraz skończyły mi się pomysły...

OK a więc jeszcze posiedziałem i pomęczyłem się nad tym i pomogła opcja taka, że w ściągnietej grze(z tematu który jest tu podpięty) kliknąłem najpierw w "DirectXcheckReq~" a następnie dodałem certyfikat "curl-ca-bundle", któreś z tych 2 rzeczy naprawiło mój problem. Widziałem na necie, że trochę ludzi ma z tym problem więc temat mógłby pozostać ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...