Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] VertOne

Pandragors

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

witam serdecznie

tutaj VertOne

mam pewne pytanko :
po 1. mam nadzieje że masz ss z tego posta gdyż w przeciwnym razie zabraleś mi prawo do odwoływania się

w tym poście była podana nazwa teamu - LoL Moon Bxxxd Team
aplikacje należało składać na pw

linku do żadnego forum w tym poście nie było

regulamin zabrania podawania linków do konkurencyjnych for ale nie ma nic w nim o zakazie prezentowania teamu

proszę o rozpatrzenie tej apli na unBana

Opublikowano

Bana konsultowałem z Miyoshi, kazała nadać.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

witam serdecznie

tutaj VertOne

mam pewne pytanko :

po 1. mam nadzieje że masz ss z tego posta gdyż w przeciwnym razie zabraleś mi prawo do odwoływania się

w tym poście była podana nazwa teamu - LoL Moon Bxxxd Team

aplikacje należało składać na pw

linku do żadnego forum w tym poście nie było

regulamin zabrania podawania linków do konkurencyjnych for ale nie ma nic w nim o zakazie prezentowania teamu

proszę o rozpatrzenie tej apli na unBana

To dlaczego teraz cenzurujesz board, a wcześniej tak oficjalnie zapraszałeś? ;> No według mnie to była jawna reklama. Za pomocą jakiegoś teamu czy czegoś innego, ale to nie zmienia faktu, że skutkowałoby to wchodzeniem ludzi na konkurencyjne forum.

Opublikowano

hmm

ja sam napisałem board

moderator który akceptował post musiał edytować

No to widzisz. Skoro post jest edytowany, a Ty podałeś pełną nazwę (okej, bez końcówki .pl) to nie zmienia to faktu, że zachęciłeś użytkowników MPC do wejścia na konkurencyjne forum, a to jest równoznaczne z reklamą.

Opublikowano

słuchaj - ja chcialem znaleść ludzi do teamu

aplikacje składali na pw, ja następnie dodawalem ich w grze do teamu

informacje które były ważne zostały podane zawsze w notatce w grze lub na ts

nie zachecałem ludzi do siedzenia na moon gdyż dla mnie ważne było zrobieniee teamu a nie rozslawianie forum

obecnie w teamie jest 8 osób z czego tylko jedna osoba z mpc - Gucio6 (zaprosiłem go na gg gdyż pisał kiedyś do mnie pytania o Bot Of Legends)

inne osoby zostały zaproszene na oficjalnym forum LoLa gdyż aplikacje były składane odrazu na forum (na oficjalnym forum zrobilem [%url=] itd

perm jest niesłuszny, bynajmiej tak mi się zdaje

Opublikowano

ok, oleję to pod jednym warunkiem

pokaż mi regulamin gdzie jest napisane iż jest zakaz reklamy drużyn rankingowych w league of legends

w poscie ''reklamy" nie ma bezpośredniego linku, jest nazwa LoL Moon Bxxxd Team ale równie dobrze mogłem sobie nazwać LoL Dupa Board Team i przez te "bxxrd" mam mieć perma? sorki ale ktoś kto nie wiedział o moon to nawet by nie pomyślał że to nazwa od jakiegoś forum czy coś, a jak ktoś znał to forum to najwyraźniej wybrał mpc gdyż raportów na ten post nie było jak mniemam

Opublikowano

ok, oleję to pod jednym warunkiem

pokaż mi regulamin gdzie jest napisane iż jest zakaz reklamy drużyn rankingowych w league of legends

w poscie ''reklamy" nie ma bezpośredniego linku, jest nazwa LoL Moon Bxxxd Team ale równie dobrze mogłem sobie nazwać LoL Dupa Board Team i przez te "bxxrd" mam mieć perma? sorki ale ktoś kto nie wiedział o moon to nawet by nie pomyślał że to nazwa od jakiegoś forum czy coś, a jak ktoś znał to forum to najwyraźniej wybrał mpc gdyż raportów na ten post nie było jak mniemam

LOL, nie chodzi o słowo board, a o podanie całej nazwy konkurencyjnego forum. To "ogłoszenie" było zachętą do wchodzenia na to forum. :3

Opublikowano

no ale z kąd wiesz że LoL Moon Board Team tyczy się forum?

może chciałem sobie nazwać Team LMBT?

skrót ?

liga księżyca - forumowe prosy

no ok, poprzednie wytłumaczenie jest do bani bo team jest na zasadzie konkurencyjnego forum lecz perm tyczy się posta w którym NIE BYŁO REKLAMY TEGO FORUM. Nie wiem, może coś pominełem

proszę o ss / cokolwiek z postem przed edytem

wydaje mi się że jeżeli takiej kopii nie ma raczej sprawa tego tematu jest zakończona gdyż wtedy nie macie podataw do nałożenia mi blokady na konto

Opublikowano

Mam screena, ale nie będę go tutaj wrzucać, bo będzie to reklamą. Jeżeli administracja zechce to udostępnię.

Muszę Cię zmartwić - zawsze robię screeny z reklam na wypadek, gdyby ktoś chciał na siłę udowodnić, że tej reklamy nie było. :3

Opublikowano

nic nie odpiszecie? nawet to że unban nie zostanie nadany? napiszcie cokolwiek bo nie wiem czy pisać poradniki i zakładać nowe konto czy czekać na [...]

mam wene na 3-5 poradników ale poprostu się skończy i jak tak dalej pójdzie to żaden tut z tego niepowstanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...