Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] MC by zyczu-wieczna instalacja modów?

TherioN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Używam (oprócz oficjalnego lauchera) wersji MC by życzu i przy każdym uruchomieniu instaluje on mody (np optifine) -jak to wyłączyć tak aby odpalać MC błyskawicznie?

Drugie pytanie- czy wszyscy którzy chcą widzieć skiny muszą zarejestrować się na serwerze by zyczu czy wystarczy mod zawarty w launcherze?

Opublikowano

Poco używasz Życza skoro napisałeś :

Witam,

Używam (oprócz oficjalnego lauchera) wersji MC by życzu i przy każdym uruchomieniu instaluje on mody (np optifine) -jak to wyłączyć tak aby odpalać MC błyskawicznie?

Drugie pytanie- czy wszyscy którzy chcą widzieć skiny muszą zarejestrować się na serwerze by zyczu czy wystarczy mod zawarty w launcherze?

Używaj zwykłego, a nie tego gówna i będzie dobrze :0

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Jego strona ostatnio chodzi jak traktor (DDoS?) i mody nie mają się skąd pobierać... Nie umożliwia wyłączenie instalacji 'gówien'. Przecież keyloggera trzeba gdzież wrzucić, a wyłączenie tego mijało by się z celem launchera! ;]

Opublikowano

@UP Zyczu zrobił moda, który łączy się z jego serwerem, i umożliwia dzięki temu możliwość ustawienia swojego skina (poprzez strone WWW od Zycza) i widzenie skina innych graczy. Nie wiem, czy podał jego nazwę, ale raczej osobno go pobrać nie można.

Opublikowano

Zyczu = KeyLooger ...

O nie zyczu wyrazil opinie ze sa pliki podobne do key loogera ale to nie key looger ja uzywam i zaden antywirus ani online antywirus nie wykazal key loogera wiec pozdrawiam

Gimby ze tak wyraze puscily plotke i afera byla...

5vwxw5.png

Opublikowano

O nie zyczu wyrazil opinie ze sa pliki podobne do key loogera ale to nie key looger ja uzywam i zaden antywirus ani online antywirus nie wykazal key loogera wiec pozdrawiam

Gimby ze tak wyraze puscily plotke i afera byla...

HAHAHAA , zyczu ? Czytalem , to ale w plikach jest PASSWORD AND LOGIN SEND TO [email protected] czy jakos...I antywirus , tego nie wykryje.

Opublikowano

HAHAHAA , zyczu ? Czytalem , to ale w plikach jest PASSWORD AND LOGIN SEND TO [email protected] czy jakos...I antywirus , tego nie wykryje.

Kto gra na zyczu ten ma pirata wiec...

5vwxw5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...