Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

padul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było to sobie tak ze grałem sobie w MTA wczoraj tzn (05.08.13) no i wszystko było świetnie z moim MTA jak i GTA, wstaje dzisiaj rano włączam MTA i o dziwo nie moge wejsc na żaden serwer plu sto że zamiast tego sławnego ekranu właczania sie gta mignął mi przez chwile biały ekran, myśle pewnie sie coś zepsuło, reinstalacja, dalej bto samo wywaliłem cale mta włączam GTA SA i ponownie brak ekranu z napisem GTA SA za niego białe światło, brak filmików, a po włączeniu menu coś takiego: http://imgur.com/jGqvf63

mam czyste niemodowane GTA SA więc wydaje mi sie że taki błąd nie ma racji buty (to w prawym górnym rogu zamazane na czerwono to mumble gdyby ktoś sie pytał)

Czy ktokolwiek wie co moge z tym zrobic?

PS.ponowna reinstalacja GTA SA nie daje żadnych efektów

Opublikowano

Mam pirata GTA pobranego jako winrar ale wypakowanego w folder, po instalacji (wypakowaniu) na innym dysku ponownie mam ten sam błąd :/

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale masz winrar'a i gdy go wypakujesz, wypakowujesz gotową do odpalenia grę?

Jak już piracisz, to spróbuj może poszukać instalkę w np. .iso i zainstalować grę normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...