Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję stworzyć duży serwer na dużej maszynie.... Myślałam nad Survival 100%, lecz to chyba odpada bo cheaterzy... Także myślałam nad Chowany+SurvivalGames+PaintBall i inne typu rozrywki, lecz nie wiem czy gracze będą tym zainteresowani. Survival+Frakcje raczej odpada bo co drugi serwer ma frakcje.

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

albo zrob 4 żywioly .. ( jezeli masz wystarczającą maszyne :P ) Np : SkyBlock, Pintball, creative, PvP..

Chcesz kupic server na pukawce za doladowania?

25 zł na pukawce to 25 zl doladowaniem do orange!

(15 zl na pukawce to 30.75 zl sms ! )

====================================================================================================

Server Minecraft SkyBlock 1.6.2! evilcraft.maxc.pl ( Zmieniony drop! )

Opublikowano

Survival + Gildie nie ma co patrzeć na hejterów zazwyczaj są to jakieś gimbusy po 12 lat co tylko hejtować potrafią zrób serwer jaki ty byś chciał

Opublikowano

no ale taki czysty Survival był by ciekawy dodac tylko anty x rey i inne żeby nie było oszustów i można grac ^^

Opublikowano

Kolejny temat na MPCforum z identycznym pytaniem jaki serwer, poczytajcie też inne tematy...

@TOP : Survival+Autorskie Gildie, ale naprawdę autorskie, a nie kopia skkf'a, coś nowego! :)

Drugi pomysł to SkyBlock, ale z wojnami pomiędzy wyspami, to by było coś.

Z tych co wypisałeś nic do mnie nie przemawia.

Opublikowano

Wg. mnie Survival+Frakcje i tak najlepszy.
Nie nudzi się i jacy cheaterzy? Otherdrops już

blokuję x-ray'a. Więc?

mystone_sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...