Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Komputer mi się resetuje

Damian32113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z grą combat arms eu instalowałem ją już z 5 razy lecz nic to nie pomagało rzecz w tym że gdy próboję uruchomić grę to normalnie się uruchamia HACKSHIELD to w dolnym prawym rogu (gra się nie włącza) lecz po upływie 1min komputer się resetuje nie wiem dlaczego jeśli ktoś wie w czym jest problem prosił bym o pomoc

Poza tym jeśli komuś to ułatwi to inne gry mi dziłają tylko combat nie działa

Z góry dzięki

Opublikowano

Mam problem z grą combat arms eu instalowałem ją już z 5 razy lecz nic to nie pomagało rzecz w tym że gdy próboję uruchomić grę to normalnie się uruchamia HACKSHIELD to w dolnym prawym rogu (gra się nie włącza) lecz po upływie 1min komputer się resetuje nie wiem dlaczego jeśli ktoś wie w czym jest problem prosił bym o pomoc

Poza tym jeśli komuś to ułatwi to inne gry mi dziłają tylko combat nie działa

Z góry dzięki

Prawdopodobnie jest to wina zasilacza...Należałoby wymienić zasilacz to te problemy by znikneły.

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Jakieś inne pomysły niż zasilacz i przegrzewanie się systemu bo raczej wszystko jest ok bo jak miałem stary komputer na takim samym zasilaczu chodził całkiem dobrze a ten mam niecały miesiąc, wogóle nie ma kurzu ani nie jest uszkodzony kompletnie nie wiem jaki może być problem

Opublikowano

może jakieś dodatkowe chłodzenie, daj ssa z temperatur.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeśli zasilacz to NoName to się nie dziw one słabo trzymają napięcia i to jest nie zdrowe dla podzespołów. Polecam wymiane zasilacza na jakiś markowy. Podaj jeszcze Specyfikacje kompa.

Opublikowano

Zasilacz jest w normie pytałem pare osób, czy może to być prbolem przez brak jakiegoś programu ?

Nie pisz że jest dobry, tylko po prostu TU napisz dokładnie model i moc tego zasilacza łącznie z całą resztę komputera. Wstaw też zdjęcie tych temperatur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...