Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF3 gdzie tanio kupic pudelko?

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm powiem że podejrzany tytuł, ponieważ aby aktywować grę potrzeba mieć konto na origin na którym wpisuje się klucz aktywujący a płyta tylko sprawia że gra będzie się instalować przez kilka minut a nie ściągać z neta przez kilka godzin, a w tytule piszę ,,Nie klucz,, więc jak dla mnie to sama płyta, do grania w grę potrzebny jest przecież klucz co ją aktywuje, dopytał bym się sprzedawcy.

Opublikowano

Teoretycznie jest to możliwe, przez promocje na Originie. Sama aukcja jest słabo opisana a jak autor zapewnia

"1. KAŻDY SPRZEDAWANY PRZEZ NAS PRZEDMIOT STARAMY SIE DOKŁADNIE OPISAĆ W AUKCJI"

Darowałbym sobie.

Opublikowano

tak jak w temacie czy jak kupie tego http://allegro.pl/battlefield-3-cala-pl-pc-nowa-plyta-dvd-nie-klucz-i3421155596.html#tabsAnchor to pogram normalnie przez neta itd i bedzie pudelko wszystko czy lepiej cos innego a taniego

Pudełko? - Owszem, pudełko wraz z płytą dostaniesz, Jednakże nie dostaniesz wraz z nim CD-KEY'a który umożliwiłby ci jakąkolwiek rozgrywkę SP / MP.

Równie dobrze możesz kupić samego CD-KEY'a i aktywować go na koncie Origin a płytę pożyczyć od znajomego i zainstalować u siebie żeby nie pobierać dodatkowych 10GB danych.

hmmm powiem że podejrzany tytuł, ponieważ aby aktywować grę potrzeba mieć konto na origin na którym wpisuje się klucz aktywujący a płyta tylko sprawia że gra będzie się instalować przez kilka minut a nie ściągać z neta przez kilka godzin, a w tytule piszę ,,Nie klucz,, więc jak dla mnie to sama płyta, do grania w grę potrzebny jest przecież klucz co ją aktywuje, dopytał bym się sprzedawcy.

Poprawka: Nawet gry nie zainstalujesz bez aktywowanego CD-KEY'a na koncie Origin.

Teoretycznie jest to możliwe, przez promocje na Originie. Sama aukcja jest słabo opisana a jak autor zapewnia

Darowałbym sobie.

Aukcja jest opisana dobrze, prawde mówiąc sam tytuł wszystko wyjaśnia "NOWA PŁYTA DVD NIE KLUCZ"

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Za 30zł kupiłeś BF3+Premium? Chyba w konsoli razem z 9999 gier.

Gdzie jest napisane ze autor oczekuje bf3 + premium? Nic takiego nie napisal poniewaz on chce samego BFA w wersji pudelkowej i to wlasnie mu podalem!

Naucz sie czytac a nie piszesz zbedne posty

Opublikowano

czyli gdzie kupie bf3 moze mi ktos dac pudelko zebym key nie wpisywal na origin albo cos bo ja tylko ze steam korzystam i tam wrzucam all keye bede chcial zagrac w bfa po jakims czasie i pozapominam wszystko

Opublikowano

czyli gdzie kupie bf3 moze mi ktos dac pudelko zebym key nie wpisywal na origin albo cos bo ja tylko ze steam korzystam i tam wrzucam all keye bede chcial zagrac w bfa po jakims czasie i pozapominam wszystko

Samo pudełko nic ci nie da.

BF3 Nie jest dostępny na steam'ie.

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Idz do rtv euro agd tam z pudelkiem i kluczem masz za 30 zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...