Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 360 vs ps3

kamce24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam pytanie . Niedługo kupuje konsole ale nie wiem co bd lepsze Play Station 3 czy Xbox 360, pod jakoscia gier , cena gier jak i tych konsol i gry multiplayer

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jedyna różnica w grach to taka że każda z konsol ma swoje Ekskluzywne tytuły.

Cena gier taka sama, cena konsol też porównywalna.

Multi na Xbox różni się tym od PS3 tym że jest płatne ,ale nie jest to jakiś duży wydatek.

Plusy dla Xbox

-Kinect

-Pad

Plusy dla PS3

-Abonament PS+

-Darmowy tryb Multi

Miałem obie konsole zostałem przy Xboxie ,ale być może gdy będę miał lepszy internet kupie znowu PS3 lub PS4

Opublikowano

aktualnie posiadam xboxa i jestem szczesliwy ze nie wybralem ps3, ma lepszego pada, kinect, jedynym minusem jest platny multi, na allegro kosztuje on 15 zl miesiecznie ale i tak lepiej kupic na caly rok w jakiejs okazji, pozdrawiam

2d96yqp.jpg

"TO JEST NOWY SORT STYLU!"

Opublikowano

Też polecę x'a , i na przykład aktualizacje mogą Ci zepsuć ps3 nie masz gwarancji = płać za naprawę bo sam nie dasz rady :) I w xboxie jest lepszy pad.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie czy jesteś zapalonym graczem i chcesz mieć konsolę tylko do zabawy i skakania przed ekranem tv, czy wolisz mieć bardziej odtwarzacz multimedialny na płyty blu-ray?

Ogólnie Glinka napisał najważniejsze różnice między tymi konsolami. Oczywiście musisz sprawdzić, jakie gry ekskluzywne wychodzą na obie konsole i pomyśleć, które będą bardziej trafiały w Twój gust. To tak pokrótce:)

Opublikowano

Heh trudne pytanie ja pierw kupiłem xbox a teraz ps3 i się rózni się szybciej wychodzą gry na ps3 i jest więcej gier oraz ma 3d a xbox nie to od ciebie zależy bo ja tak zrobiłem jak opisuje :)

Opublikowano

Przestańcie pisać o tym, że Xbox nie obsługuje 3D, bo tak nie jest.

Oraz @UP, napisz mi jakie gry szybciej wychodzą na PS3 bo przeważnie gry mają premierę na obu konsolach jednocześnie ?

Opublikowano

Przestańcie pisać o tym, że Xbox nie obsługuje 3D, bo tak nie jest.

Oraz @UP, napisz mi jakie gry szybciej wychodzą na PS3 bo przeważnie gry mają premierę na obu konsolach jednocześnie ?

Zgadzam się z tym co napisałeś, xbox 360 obsługuje 3d możecie sobie zobaczyć w cod black ops albo w innych.

Opublikowano

Heh trudne pytanie ja pierw kupiłem xbox a teraz ps3 i się rózni się szybciej wychodzą gry na ps3 i jest więcej gier oraz ma 3d a xbox nie to od ciebie zależy bo ja tak zrobiłem jak opisuje :)

Tak w Crisis 2 też jest 3D , ale ja na przykład bardziej wolę PS 3 bo na xbox lubię tylko Fable i Gearsy , a na PS 3 Uncharted , inFamous , Little Big Planet , więc przejrzyj sobie na spokojnie tytuły gier , recenzje i sam zdecyduj bo konsole są sobie równe ( no dobra pad od XBOX 360 jest lepszy ) . Ważne są Gry . ( no i darmowy multiplayer :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...