Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebne piki.

mnsl001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wyjechałem do cioci na wakacje i chciałem pograć sobie w World Of Tanks jednak zapomniałem spakować kilku plików z folderu RES (pliki z folderu Packages mam). Więc prosiłbym o wysłanie reszty plików. Jak już pisałem nie potrzebny folder packages. Albo podać sposób jak zaktualizować grę żeby sama je pobrała bo przez launcher mówi że mam wszystkie pliki.

Opublikowano

Nie chcę się pobrać samo, nawet po wyjęciu folderu res. Pliki pobiorę dziś albo jutro i powiem czy mi pomogły.

Po włączeniu WOTlauncher i wciśnięciu zagraj wyskakuje mi błąd o treści "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się........nie znaleziono d3dx9_43.dll. ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

Mam win Vista i zainstalowane Direct 11. Było by miło gdybym uzyskał poprawne rozwiązanie.

Opublikowano

Gdyby to było możliwe to by nie było tematu. Mam tylko 2 Gb na iPlusie a wot potrzebuje ok. 5 Gb więc nie da rady go pobrać. A zresztą twój post mi nie pomógł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...