Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Laptopa do 7500zł.

kuwol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wreszcie uzbierałem niemałą kaskę na nowy komputer, jednak tym razem postanowiłem kupić sobie laptopa, gdyż technologia jest już taka, że laptopy mają statystyki bardzo podobne do komputerów stacjonarnych. Przejdę do tematu. Szukam laptopa do gier, renderowania filmów, szybkiego i wartego kupna. Mój budżet wynosi 7500zł, najlepiej jakby laptop miał;

win7

GTX780-4GB

Wielkość matrycy : 17" - 17.9"

intela i7 4tej generacji

Proszę podawać jakieś propozycje :) i proszę uzasadnić dlaczego akurat ten a nie inny :)).

Opublikowano

Jeszcze raz interesuje mnie laptop z gtx780 i intelcorem i7 ;) i wszystko tylko nie apple, w którym płacimy za firme.

Opublikowano

Albo to chińskie http://allegro.pl/xnote-p170sm-i7-4700mq-gtx-780m-8gb-ram-1000gb-i3424282596.html , albo dobry http://allegro.pl/msi-gt70-17-3-fullhd-i7-4700mq-8gb-1tb-gtx780m-4gb-i3441947613.html .

W obu masz bardzo wydajną Grafikę (z rzędu 760/770 do stacjonarnego) Wystarczająco ramu do Renderowania. Wydajny procesor (z rzędu i5 4670). Oraz rozdzielczość full HD.

BF3 przy nagrywaniu na high 50FPS+ na Multi.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Może starczyć nawet na 20. To zależy, czy będziesz zgrał np cały czas w bf3/4 gta5, czy jak wyjdzie bf5 to tez będziesz w niego grał. Ale do grania w najnowsze gry to jeszcze z 2/3 generacje gier uciągnie na medium (czyli jakieś 3-4 lata), a potem na min ( do 7 lat). Potem będziesz mógł grać nadal w gry, ale już nie te najnowsze. No chyba, że go za miesiąc utopisz, czy zrzucisz z 10 piętra.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...