Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota/skryptu/programu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka szukam bota/skryptu/programu ktory bedzie mi expil postac. Miałoby to za zadanie chodzic po mapie i niszczyc moby. Gra jest podobna do kosmiczni.pl wrecz taka sama. Jesli mozecie to podrzuccie gotowca albo dajcie mi link do programu w ktorym sam to zrobie. Tylko prosze o jakis program bardzo latwy w obsludze i dla zielonych ;)

Opublikowano

dajcie mi link do programu w ktorym sam to zrobie. Tylko prosze o jakis program bardzo latwy w obsludze i dla zielonych ;)

Niestety nie ma takiego programu w którym wpiszesz : masz łazić po mapie i atakować i tyle.

Samo

Gra jest podobna do kosmiczni.pl

Tyle to nam na pewno wystarczy, przecież my napewno znamy wszystkie gry i to na pewno o tą samą chodzi Tobie.

Jesli mozecie to podrzuccie gotowca

Myślę że nie powinieneś na to liczyć czyli w takim razie daj więcej szczegółów oraz wykaż więcej chęci abyś SAM sobie go napisał a my Ci w tym pomożemy (przeciwienstwo "my zrobimy, ty sobie go przejmiesz"). Dziękuje

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...