Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] HardTurbo Byway HD 1080p

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jakość jest już bardzo ładna, tylko byś mógł porobić jakieś różne ciekawe przejścia, zwolnienia żeby to urozmaicić :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

No i to jest filmik grafika jest super nie jest już taka słaba zgodzę się z up że powinieneś zrobić zwolnienia/przejścia jakieś fajnie muzyka też bardzo dobra :D.

@Edit

Ja mam taki pomysł żebyś zrobił tak że np jedna muzyka już się pierwsza kończy powoli i druga wchodzi tak po cichu cichu i później normalnie.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Tak, jakość jest zdecydowanie lepsza,miło się ogląda.

Lecz mam ochotę tego GP wyłączyć gdy słyszę "Łan Łej or another" albo "Rabbiosaaaa"

Nie te klimaty to takiego GP :/

A poza tym jest ok, jedynie pobaw się jeszcze z efektami napisz o porady do @Unlike'a

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tak, jakość jest zdecydowanie lepsza,miło się ogląda.

Lecz mam ochotę tego GP wyłączyć gdy słyszę "Łan Łej or another" albo "Rabbiosaaaa"

Nie te klimaty to takiego GP ;/

A poza tym jest ok, jedynie pobaw się jeszcze z efektami napisz o porady do @Unlike'a

w muzyce nie wybierałem po prostu chciałem to zrobić wczoraj a nie miałem praktycznie czasu -.-. śpieszyłem się bo po przedni twój komentarz w innym gp odebrałem tak że ja nie potrafie zrobić filmiku w 1080p 8S

#edit temat zamykam za godzine bedzie nowy

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...