Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wasz wymarzony serwer minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako tako iż chcę stworzyć serwer, chciałbym wiedzieć czego szukacie. Pewnie nudzą was już tradycyjne serwery, lub denerwuje was chamstwo graczy, dlatego przede wszystkim jak według was wyglądałby spawn? czego oczekujecie etc.

Serwer pod typowo ekonomiczny, mogą byc również mieszanki innych typów (fb, surv, fact.)

Poszukuje też ludu do ekipy, Serwer sie złoży i poczeka na sponsora, nigdzie mi nie śpieszno, gdyż lepiej stworzyć coś powoli, a perfekcyjnie, niż szybko a do dupy. Serwer ma stać na dedyku, żadnych korzyści administracja nie dostanie, wszystko idzie na SERWER.

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Ja poszukuje serwera The Walls, wiem że sieć serwerów Majkrafci.pl ma zamiar wystartować z takim serwerem w najbiższym czasie. Ale znając Majkrafci.pl, będzie to kolejny nie udany serwer, ponieważ administracja nie radzi sobie z utrzymaniem spokoju w sieci ;)

Opublikowano

Również jestem za serwerem WarZ/DayZ, kocham właśnie takie serwery czy też gry, w których nacierają na nas zombie za nich kasa, a za kasę można kupić sobie jakąś broń :)

Opublikowano

A serwer typu WarZ/DeyZ w klimacie średniowiecza? starożytności? Nie za bardzo mam dostęp do takiej wiedzy informatycznej aby zrobić serwer z ak37/cv30 (to jedna bron) lub m4a1

Za kase np. luk admina :)

e@ ( żeby dubla nie było )

A jeśli zapytam o klimat, wolicie nowoczesny czy typowo minecraftowy? Może sredniowiecze, gotyk? serv typu kwardatowa masakra z tym że do rozwalenia jest baza potworów i w godzinach szczytu jest organizowana plaga ?

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...