Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Koniec serii .

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szef Ubisoftu mówi , że drużyna scenarzystów wie jak skończy się seria Assassins Creed :

Wypowiedź Ashraf'a Ismail'a :

-Mamy kilka różnych ekip, a nad nimi jest ekipa zajmująca się marką, składająca się ze scenarzystów i designerów zajmujących się głównym wątkiem serii. Istnieje zatem coś takiego jak główny wątek i każda kolejna część ma swoje określone miejsce w jego biegu.

-Mamy już pomysł na to gdzie oraz jak to się wszystko kończy. Oczywiście, od kiedy Yves (szef Ubisoftu) ogłosił, że jesteśmy tytułem corocznym, wypuszczamy jedną grę na rok. W zależności od epoki, oraz tego co chcą fani, dajemy sobie trochę więcej swobody w wątku głównym. Jednakże, to wszystko ma swoje zakończenie.

mihcio15.png

Opublikowano

Teraz zostają tylko domysły jak będzie "wyglądał" koniec serii.

2d96yqp.jpg

"TO JEST NOWY SORT STYLU!"

Opublikowano

Już to chyba gdzieś pisałem w temacie zbiorczym że będzie ending ale do tego daleko, jeszcze kilka części przed nami.

@edit

Tak, wczoraj wieczorem dokładnie to samo prawie napisałem w topicu z info.

o nie wiedziałem

@2down no wiedzą jak będzie wyglądał koniec gry , ale części raczej będzie więcej

mihcio15.png

Opublikowano

To są tylko spekulacje narazie, nie ma powodu by traktować tego na serio.

To tak samo, jak są spekulacje że Mists Of Pandaria do WoWa, to ostatni dodatek do WoWa.

Opublikowano

up oby

jak bedzie ostatnia czesc ac to popyt na nia bedzie na pewno ogromny co za tym idzie wyzsza cena :/ ale i tak bym kupil

wiadomo czy 4 bedzie ostatnia czy nie?

Opublikowano

Czy Ubisoft zabiłby "kurę znoszącą złote jaja"? Nie wydaje mi się, zresztą to samo było mówione przy AC 3, że trylogia i że gra "zahacza" o rok 2012 i koniec świata.

Wydaję mi się, że ta seria będzie dalej kontynuowana :)

Opublikowano

Fifa też podobno ma koniec. ^^ Co do AC, za dużo hajsu dostają, żeby zaprzestać produkować. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Będzie więcej części, gdzieś na początku roku Ubisoft o tym mówił.

Mają przecież dużo scenariuszy, może nawet któraś część odbędzie się w Polsce za czasów husarii.

Kiedyś chyba nawet były jakieś głosowania na fb.

Historia jest spora, jest z czego robić gry.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Pewnie będzie kilka części, a jak któraś nie wypali zakończą z dużym hukiem. Przynajmniej mam taka nadzieję :)

A później jeszcze parę dodatkow.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tak czytam wypowiedzi niektórych wyżej to śmiać mi się chce ! Assassin's Creed IV : Black Flag nie będzie ostatnią częścia. Ubisoft Montreal zapowiedział że będą dokładać wszelkich starań żeby fabuła kolajnych gier była bardziej zbliżona do okresu XVIII wieku ..końca a początku XIX. Więc co by nie było ta gra kiedyś musi się skończyć ale dla prawdziwego gracza i miłośnika AC nigdy się nie skończy :) pozdro

Budowniczy
Opublikowano

Napewno będą kolejne Assasiny.

Przecież ile mają kasy i z tego by zrezygnowali ? Chyba nie.

Odpowiem na to jak moi poprzednicy.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Nawet jeśli zrobią część kończącą serie, to lada moment pojawią się do niej ze 2 dodatki, tak aby jeszcze zarobić na dobrze sprzedającym się tytule :]

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...