Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Które mmorpg?

kozak666xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mam na oku 3 mmorpg :D

TERA online Aion PL i RIFT :D

nie wiem który bardziej godny uwagi :D

oglądałem recenzje i gameplaye wszystkich nie nie moge sie zdecydowac -.-

gdzie jest wiecej graczy ?

czy sa jakies polski gidlie w tych grach?

chciałbym żeby ktoś mi te gry krótko opisał bo zdecydowac sie nie moge -.-

Opublikowano

polecam i ogółem Tere

jak się nie myle tera jest po polsku, jak się myle to sorki / gra dużo polaków

nie znudzi się po 5 min grania w nią "wciąga"

xih3gEBG.png

Opublikowano

siemka

mam na oku 3 mmorpg :D

TERA online Aion PL i RIFT :D

nie wiem który bardziej godny uwagi :D

oglądałem recenzje i gameplaye wszystkich nie nie moge sie zdecydowac -.-

gdzie jest wiecej graczy ?

czy sa jakies polski gidlie w tych grach?

chciałbym żeby ktoś mi te gry krótko opisał bo zdecydowac sie nie moge -.-

W każdej z powyżej wymienionych MMORPG znajdziesz Polskie gildie.

Osobiście TERA oraz RIFT nie przypadły mi do gustu, w AION jedyne co mi się spodobało to: Rozbudowana kampania która jest przeplatana cut-scenkami oraz muzyka.

Dodatkowo dodam że TERA nie ma znów tak pięknej optymalizacji jak RIFT czy też AION, w porównaniu do tych dwóch to ona w ogóle jej nie ma, gra potrafi chodzić w 20+ FPS'ach nawet na dobrych blaszakach.

nie znudzi się po 5 min grania w nią "wciąga"

Jesteś pewien? Mnie nie wciągnęła nawet na 1 godzinę choć grę pobierałem dwa razy w różnych odstępach czasowych xD

costs.png

if(!wcscmp(DllName.c_str(), ((LDR_DATA_TABLE_ENTRY*)Table)->FullDllName.Buffer))

Opublikowano

Wybrałeś bardzo złe gry

TERA - NIE jest po polsku, ludzie odchodza z serwerów na inne gry gdyż TERE niestety wydawca olewa i stacza na złą strone co swiadczy o tym że ludzie piszą do prawowitego właściciela TERY o zmiane wydawcy tej gry na europejskich serwerach gdyż GameForge stoczył ta gre ze mało kto chce tam jeszcze NORMALNIE grac

Aion - To samo co TERA przeszedl na free to play dali jezyk polski tylko dla tego że GameForge chce wycisnąc jeszcze z tej gry ostatnie pieniądze ...

Mimo iż serwery tych dwuch gier nie padna zbyt szybko to i tak będzie tam coraz mniej ludzi i grać bedzie sie coraz słabiej gdyż gameforge ciągle zwiększa możliwości jak i ceny swojego butiku w grach co ostatnio pokazał w nostale ... podniesli ceny z butiku o okolo 900% .. itemki co kosztowały 4zl tera kosztuja minimum 35zl

W Rifa nie grałem lecz też o nim zbyt dobrych opini nie słyszałem ...

Polecam ci znaleść jakieś inne gry ...

Polecam:

Free:

Allods - maja łączyć wszystkie europejskie serwery taki ukłon w strone ludzi po łączeniu czat będzie przystosowany oraz będzie co robić w grze, jeżeli znasz angielski zacznij gracz na Angielskim serwie ^^ [ obojetnie na jakim serwie zacznie sie gre po zainstalowaniu patcher w grze bedzie sciagac jeszcze 4giga plikow wiec moga byc lagi ]

c9 - nie na jeden dzien, przyzwoite PvP w fabule się nie wczytywałem

Elsword - mimo iż wydawca to gameforge jest to jeden z nielicznych ich gier gdzie na ta chwile moza przyzwoicie grac ...

drakensang - mimo iż przegladarkowy hack and slah to grafike ma ladniejsza od nie jednej gry 3d a big boint swietnie ta gre updetuje i w ostatnim czasie sporo takowych nowosci wita na serwery ... gra tez nie na 1 dzien ^^

Płatne:

oczywiscie GW2

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...