Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aion FreeToPlay

SlejduxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem z Aionem i niewiem czy to jest wina folderu Aiona czy niewiem jakiegoś zablokowania konta . Przejde do rzeczy otóż wcześniej grałem w Aiona i chodził mi bez problemu i także bez problemu się logowałem ale wkońcu gdy chciałem polską wersje Aiona F2P to na początku chodziło normalnie , dzień grania na polskiej wersji i już mi coś nie gra . Gdy tworze nowe konto na e-mail i aktywóje wysłanego e-mail to pisze mi że udana rejestracja ale gdy prubóje zalogować się na strone pisze mi <login was denied> a na 100% dpbrze wpisałem i tak jest z kilkoma kontami tworzonymi przeze mnie a potem np. wchodze na to konto na którym pisało login was denied loguje się do gry i pisze <Wystąpił błąd w twoim koncie> i nadole napisane o jakimś zablokowaniu mam tylko dwa konta które mi działają na stronce ale znowu nie działają w grze bo znowu wyskakuje wystąpił błąd w grze i tak jest ze wszystkimi kontami na które się zarejejstruje . Wysłałem to do supportu ale jeszcze tej wiadomości nie odebrali . Prosze o pomoc i sorki jeśli będe miał jakieś błędy ortograwiczne .

Z góry dzięki ;-)

Opublikowano

Spróbuj zalogować się na stronce z tymi danymi wpierw i zobacz czy na pewno możesz się zalogować. Też miałąm z tym kłopoty i po wstępnym zalogowaniu tam - problem jakby zniknął.

Opublikowano

Mam napisałem na górze że wchodze na stronke loguje się pisze na 100% dobre hasło i nazwe użytkownika i koło nazwy użytkownika pisze mi LOGIN WAS DENIED we wszystkich kontach tak jest oprucz dwóch 1 konto zarejejstrowałem rok temu a drugie wczoraj przez ps3 ale i tak te d konta wchodzą na stronke ale nie wchodzą bo niby są zablokowane i pisze mi podczas logowania <wystąpił błąd z twoim kontem> nwm co się dzieje

Opublikowano

Witam rozwiązany został mój problem i prosił bym o zamknięcie tematu . Darilan thx za pomoc dobrze mówiłeś została zablokowany z powodu wyzywania jednego kolesia i poszedł podkablować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...