Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z poprawnym dzialaniem moda sobeita na gta sa patrzcie pod temat

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o to jest ta strona z ktorej scigalem moda sobieit mial dzialac ;d http://www.mpcforum.pl/topic/876184-dl-s0beit-431x-for-v03x-working/ ale nie dziala jak opisuje to dokladnie nie dziala dodawanie Broni na prwatne serwery na tym SAMP 0.3x bo na Mta nie dziala a okazuje sie ze nie dziala nawet na sampie .... Ale jak dodaje pieniadze to niby pokazuje ze sa i np na sampie sa takie salony co t rzeba zarobic na nie to sa salony samochodowe i daje np kup samochod i jest najtanszy a ja mam kasy same 999999999 a i tak pisze ze niemam kasy ;D ma ktos moze takiego moda zeby dzialal i kasa przez ktora moglbym sie wzbogacic na sampie ? wynagradzam .Pozdrawiam

Opublikowano

Do MTA S0beit nie działa, bo nie jest do niego tylko do SA:MP'a.

Nie ma money hack'ów na rp'ki :) O ile są(w co wątpię) to albo są zabezpieczenia na serwerach, albo znajdziesz je na Rosyjskich stronach, bo w tamtym kraju jest najwięcej serwerów role-play.

Jeżeli chcesz szybko zarobić na serwerze, to po prostu omijaj AFK podczas pracy, jest kilka sposobów - zresztą był taki temat, z takim zapytaniem.

Opublikowano

Autor nie zamieścić informacji na jaką wersje jest to s00biet. Prawdo podobnie przedawniony.

Nazwa tematu: [DL] Sobeit 0.3x ! By: FYP

0.3x - to nazwa obecnej wersji SA:MP'a.

a nie ma ktos takeigo moda zeby dzialaly np bronie zeby sobie dodac ? bo szukam szuakm i znalesc nie mgoe dam ++++++

Sprawdź to:

http://gtao.pl/s0beti-03x-vt77517.htm
Opublikowano

Nie ma tego, to by zniszczyło gospodarkę serwera. Są duże zabezpieczenia, których nie ominiesz. (Chyba że jesteś jakimś pro elo pozdro 600 hackerem, ale w to wątpie...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...