Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Hacku :

Cryptox Hack v2.3

Funkcje Hacku ::

FishBot

SH który nie cofa

Bot Który Oddaje Expa Do Gildii

Drophack [ Podnoszenie Czyjegoś Dropu]

Wyszkuwiacz Metinów/Bossów

Wyszkuiwac GM

Kombo Hack

Mobberhack [ Beta ]

Nie trzeba Płacic za Teleport . [ Faza Beta ]

Wall Hack. 100% Działający

Bonus Switcher Wgrany. [ Działa tylko na 1 item naraz]

Najpierw Wyłączcie Anti-Virus Bo Ci Może Skasować Moda [ Hack to Wirus Ponieważ to Nielegalny program i AntiVirus Może Wykryć.. ]]Instalujemy do Lokalizacji z Metinem PL/ Prywatny Serwer [ w instalacji wybieramy Czy hack ma byc na serwer prywatny Czy Globalny.]

uruchamiamy Gre Tylko Skrótem na Pulpicie !

Link do pobrania

xxxx

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/95c2dd1cab0a619b6c9d9bd51fe1d1a2d0afe8f1dca39288ab6719a206e3c62e/analysis/1375753889/

Wszelkie pytania prosze podawać Niżej.

Jesli Instalacja Nie włacza Sie należy Pobrać Framework 4 lub 3 / Lub uruchomić Jako administrator.

Opublikowano

Nie mogę pobrać, o co z tym chodzi ?

Dangerous File Blocked

The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
Opublikowano

Nie mogę pobrać, o co z tym chodzi ?

Dangerous File Blocked

The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

Tłumaczenie z Translatora Google:

Plik, który próbował ściągnąć określono jako niebezpieczne. Dla własnego bezpieczeństwa, MediaFire nie umożliwia dystrybucję niebezpiecznych plików.

Czy mają Państwo pytania, lub myśleć, że popełniłem błąd? Prosimy o kontakt z pomocą techniczną w celu uzyskania pomocy
ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Widać na nim nowe itemki,mapy?

Dodaj do niego Wait hacka :) ktorego mozna włączać i wyłączać ( ON/OFF ) to będzie git bo teraz to niczym się nie różni od kamera :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

"Najpierw Wyłączcie Anti-Virus Bo Ci Może Skasować Moda [ Hack to Wirus Ponieważ to Nielegalny program i AntiVirus Może Wykryć.."

Powiedz mi jedno, czy uważasz użytkowników MPC za idiotów, czy antywirusy za niezwykle inteligentne programy? Żaden AV nie wykrywa wirusów po "legalności programów".

*

Opublikowano

Ale tu nikogo to nie obchodzi:) ja sobie z tym poradzę ale niektórzy nie... X:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\XQDULH sciezka do keya stary ale logi robi;/ a ta kombinacja ukrywa TYLKO keya wiec nic nie naciskać

1-2829130-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png
Opublikowano

Wtedy key Sie Pojawia an Pasku . Naciskasz Zakoncz i Wpisujesz haslo 123a I masz po key;u...

Przecierz to jest taki keylogger ze nie keylogger -.- Naciskasz Zakoncz 123a wpisujesz i masz !

Oraz wtedy sciezka sie sama usuwa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...