Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premier League vs Primera Division

MagnusDOTA

BBVA vs PL  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która liga lepsza - Premier League czy Primera Division?

• Premier League
      4
    • Primera Division
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, którą lige bardziej preferujecie i wolicie oglądać?

Mimo, że jestem kibicem Realu Madryt dla mnie lepsza jest Premier League, ponieważ w Hiszpanii o tytuł walczą tak na prawdę dwa zespoły, ewentualnie trzy dodając Atletico. Premier League jest bardziej wyrównane, podobny poziom prezentuje United, City, Chelsea, Arsenal czy też Tottenham i właśnie te kluby walczą co rok o najlepsze miejsce w TOP3/4 i o same zwycięstwo. Jaka jest wasza opinia na ten temat?

Opublikowano

BPL. Moim ulubionym klubem jest Manchester United, ale nie dlatego wolę lige angielską, tylko że jest tam po prostu ciekawiej. W Primera Division kogo mam oglądać? Nie mam zamiaru patrzeć jak Barcelona wymienia sie piłką pod bramką i nic się nie dzieje, może ciekawe są te akcje podbramkowe, jednak wole BPL też przez to, że jest lepsza rywalizacja. Na przykład gra MUFC vs. Chelsea albo Arsenal - nie wiadomo kto wygra, walka jest zacięta. A jak gra Malaga vs. Real to od razu jest przesądzone kto wygra i takie jednostronne mecze są nudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...